رئیس مرکز حل اختلاف گلستان: مشارکت نهادهای مردمی برای صلح و سازش ضرورت دارد
خبرگزاری میزان- احمد جعفری در نشست با تشکلها و سازمانهای مرد نهاد، ضمن تاکید بر اینکه امروزه توسل به نهادهای سازشی، ازجمله رایجترین شیوههای حل و فصل دعاوی است، گفت: حل و فصل اختلافات به وسیله سازمانهای مردم نهاد و واسطهگری ریش سفیدان و بزرگان هر قوم دارای قدمت و سابقهای دیرینه است.
وی افزود: پس از انقلاب اسلامی نیز موضوع قضازدایی به عنوان سازوکاری که میتواند در جهت تحقق بیشتر عدالت، حل خصومتها، کم کردن بار سنگین دستگاه قضایی و به تبع آن کاهش هزینههای دادرسی نقش به سزایی ایفا کند، مورد توجه حاکمیت قرار گرفته است.
رئیس مرکز حل اختلاف گلستان گفت: در بدنه مردم و صنوف مختلف ظرفیتهای بالقوهای در ایجاد صلح و سازش در اختلافلات وجود دارد که با عنوان جایگزینهای رسیدگی قضایی و جذب این ظرفیتهای مردمی با عناوین «صلح یار، داور و میانجیگر» موجب شد تا از افراد دارای نفوذ برای ایجاد صلح و سازش بین طرفین دعوی استفاده شود.
سخنرانی قاضی و سرپرست مجتمع شورای حل اختلاف مرکز استان، ارائه گزارش عملکرد جایگزینهای رسیدگی قضایی گلستان، پخش کلیپ عملکرد موکب ستاد صبر در دهه اول محرم، بیان نظرات و پشنهادات مسئولین ثمنها و سازمانهای مردم نهاد، تقدیر و تجلیل، اهدا نشان صبر از جمله برنامههای این نشست بود که با حضور جمعی از نهادهای مردمی، داوران، میانجیگران، صلحیاران و اعضا شورای حل اختلاف در مرکز استان برگزار شد.
انتهای پیام/