گفت‌وگو|

۷ توصیه یک متخصص ارتوپد برای زائران اربعین؛ از ویژگی‌های کیف و کفش مناسب تا راهکار‌هایی برای کاهش گرفتگی عضلات پس از پیاده‌روی

10:47 - 22 مرداد 1403
کد خبر: ۴۷۸۷۷۴۸
۷ توصیه یک متخصص ارتوپد برای زائران اربعین؛ از ویژگی‌های کیف و کفش مناسب تا راهکار‌هایی برای کاهش گرفتگی عضلات پس از پیاده‌روی
یک متخصص ارتوپد به بیان توصیه‌هایی برای زائران اربعین پرداخت و گفت: مهم‌ترین مسئله برای پیاده روی داشتن کفش و کوله پشتی مناسب است.

حمید پدرام در گفت‌وگو با میزان به بیان توصیه‌هایی برای زائران اربعین پرداخت و گفت: مهم‌ترین مسئله برای پیاده روی داشتن کفش مناسب است و زائران باید در طول مسیر سفر از کفش راحت استفاده کنند. کفش راحت لزوما به این معنی نیست که نرم باشد بلکه به این معنی است که شخص در آن احساس راحتی کند و پایش اذیت نشود. همچنین بهتر است در طول این سفر از کفش‌های بنددار استفاده شود و بند کفش سفت باشد و پا در آن تکان نخورد چراکه به ویژه هنگام راه رفتن در سراریزی پا جلو می‌رود و انگشتان در برخورد به هم در قسمت جلوی کفش زخم و اذیت می‌شوند.

اهمیت استفاده از کوله‌پشتی مناسب 

وی ضمن اشاره به اینکه مسئله دیگری که زائران باید به آن توجه کنند داشتن کوله‌پشتی مناسب است، ادامه داد: برای مسافت‌های طولانی استفاده از کوله پشتی راحت‌تر از انواع کیف و ساک دستی و حتی ساکی که به زمین کشیده می‌شود، است چراکه با استفاده از کوله پشتی دست‌های افراد آزاد و حمل بار نیز راحت‌تر است. همچنین توصیه می‌شود وزن کوله پشتی متناسب با توان فرد باشد و از کوله پشتی سنگین استفاده نشود چرا ه برای حمل آن توان بیشتری احتیاج است و ممکن است در طول سفر ما را با مشکل مواجه کند.  

مصرف مداوم آب و مایعات در طول سفر

این متخصص ارتوپد با تاکید به مصرف مداوم آب و مایعات در طول سفر و اینکه زائران حتما به همراهشان آب داشته باشند، افزود: توصیه می‌شود زائران یک جعبه کمک‌های اولیه ساده و کوچک نظیر باند و یک بتادین ۵۰ سی سی همراهشان داشته باشند تا اگر دچار زخم شدند و زمین خوردند بتوانند پانسمان اولیه را انجام دهند البته در صورتی که به پزشک و پرستار دسترسی دارند، بهتر است آن‌ها این کار را انجام دهند.

این پزشک متخصص با بیان اینکه همراه داشتن آنتی بیوتیک در طول این سفر توصیه نمی‌شود چراکه ممکن است عوارضش برای زائران بیش از مزیت‌هایش باشد، عنوان کرد: اگر فردی به آنتی‌بیوتیک احتیاج پیدا می‌کند می‌تواند آن را از مراکز درمانی در طول مسیر دریافت کند.

گرفتگی عضلات را چگونه رفع کنیم؟

پدرام با اشاره به اینکه توصیه می‌شود اگر زائران در طول مسیر پیاده روی دچار گرفتگی عضلات شدند حتما توقف کنند و محلی که دچار گرفتگی شده را ماساژ دهند، بیان کرد: گرفتگی عضلات معمولا با کمی استراحت، ماساژ دادن و استفاده از کرم‌های موضعی بهبود پیدا می‌کند البته دارو‌هایی برای بهبود این عارضه وجود دارد که باید توسط پزشک تجویز شود و به طور کلی بهتر است به صورت فیزیکی با آن برخورد شود. همچنین در فصل گرما با سرد کردن ناحیه‌ای که دچار گرفتگی شده می‌توان به بهبود این عارضه کمک کرد. چنانچه این عارضه با استراحت و ماساژ خوب نشد و ادامه دار بود توصیه می‌شود شخص به مراکز درمانی مراجعه کند.

وی درباره بروز گردن‌درد و کمردرد در طول سفر اربعین توضیح داد: اگر بار افراد سنگین نباشد و متناسب با توانشان باشد معمولا دچار کمردرد و گردن‌درد نمی‌شوند مگر اینکه سنشان بالا باشد و یا از قبل دچار آرتروز باشند و زمینه داشته باشند. چنانچه فردی زمینه‌ای در این مورد نداشته و در طول سفر به دلیل حمل بار دچار این عارضه شده باشد با کمی استراحت، ماساژ دادن و استفاده از کرم‌های موضعی بهبود پیدا می‌کند و در نهایت نیز می‌توانند از دارو‌های ضد التهاب استفاده کند.

انتهای پیام/


برچسب ها: اربعین 1403

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *