بررسی راههای جایگزین برای مبادلات بانکی با چین/ نتیجه نهایی به زودی اعلام خواهد شد
ادامه روابط بانکی میان ایران و چین از جمله دغدغههای فعالان اقتصادی است که در راستای برطرف شدن این موضوع، پیگیریهایی در حال انجام است تا مجددا ارتباط برقرار شود و یا بانکی دیگر به عنوان جایگزین معرفی شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، مبادلات بانکی ایران و چین از جمله موضوعاتی است که برای فعالان اقتصادی حائز اهمیت است و ایجاد اختلال در آن میتواند وقفههایی را در حوزه صادرات و واردات ایجاد کند.
بنا بر اظهارات مجیدرضا حریری نائبرئیس و سخنگوی اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین بعد از اتفاقات ۴ نوامبر که وارد مرحله جدیدی از برجام شدیم روابط بانکی ما و چین متأثر از این اتفاق باید بازطراحی میشد که این موضوع برطرف و از نوزدهمین روز از آذر ماه خبر از سرگیری مبادلات بانکی و پولی ایران و چین منتشر شد.
طبق اعلام حریری نقل و انتقال مالی میان ایران و چین از طریق کونلون بانک بهعنوان تنها بانک طرف مبادله با بانکهای ایرانی صورت میگیرد که این بانک نیز از سال ۲۰۱۱ تاکنون درگاه مبادلات تجاری ما از کانالهای رسمی بانکی بوده است.
کمتر از ۲ هفته از انتشار این خبر نگذشته بود که این بانک طی اظهار نظری اعلام کرد برای از سر گیری روابط تجاری شرایطی را لحاظ کرده که شرط یکی از بندهای آن، قطع تراکنش با برخی صنایع است.
محصولات پتروشیمی یکی از صنایع نام برده از سوی چینیها برای قطع تبادلات مالی است که میتواند به چالش جدید فعالان حوزه پتروشیمی تبدیل شود.
در همین راستا، احمد مهدوی دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در گفتوگو با ، ضمن تایید این خبر گفت: با مسئولان مربوطه صحبتهایی صورت گرفته که در راستای حل این مشکل اقداماتی انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه در حال پیگیری این موضوع هستیم، افزود: امیدواریم مشکل برطرف و ارتباطاتمان مجددا شکل بگیرد، در غیر این صورت بانکی جایگزین آن معرفی میشود که نتیجه نهایی به زودی اعلام خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *