رئیس کل دیوان محاسبات کشور: گزارشهای سازمان حسابرسی باید «مسئله محور» و «اثربخش» باشد
خبرگزاری میزان - به گزارش دیوان محاسبات کشور، در ادامه سلسله جلسات شفافیت و انضباط مالی، این بار عملکرد سازمان حسابرسی مورد رسیدگی قرار گرفت. در این جلسه دستغیب رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه سازمان حسابرسی و گزارشهای آن جایگاه بسیار والایی دارد، گفت: گزارشهای این سازمان باید به سوی مسئله محوری و اثربخشی بیشتر حرکت کند تا کمکی به حل مسائل مردم کند.
وی با بیان اینکه دیوان محاسبات و سازمان حسابرسی زمینه همکاری های مشترک را دارند و برگزاری جلسات و بررسی عملکرد شرکتها و دستگاهها با اتکا به گزارشهای فنی این سازمان اثربخشتر میشود، اظهار داشت: دیوان محاسبات ضمن رسیدگی دقیق به مسائل و موضوعات، راهکارهای لازم برای خارج شدن از رویهها و روندهای سنتی را ارائه میکند.
دستغیب افزایش کیفیت و اثربخشی گزارشهای حسابرسی از طریق استفاده مطلوب از استانداردهای حسابرسی عملکرد، توجه به تکالیف بودجهای و شاخصهای بهره وری و همچنین لزوم تداوم استقلال در اظهارنظرها در خصوص شرکتهای دولتی و شبه دولتی را مورد تاکید قرار داد و افزود: مقایسه تطبیقی و کشف روابط سازمان حسابرسی سایر کشورها با دیوان محاسبات آنها نیز میتواند کمک کننده باشد تا زمینه بهره مندی از تجارب و دانش بیشتر فراهم شود.
در بخش دیگری از این جلسه، علی کامیار دادستان دیوان محاسبات با تاکید بر اینکه نشست مشترک بین دیوان محاسبات کشور و سازمان حسابرسی جهت اصلاح نظام شرکتهای دولتی و افزایش نظارتهای مشترک برگزار میشود، اظهار داشت: گزارشهای این سازمان با تعیین اولویتها به دیوان محاسبات ارسال شود تا مورد بهرهبرداری قرار گیرد و این گزارشها به طرف عملیاتی و عملکردی پیش برود تا از آنها در نظارت، تصمیم گیری و حل مسائل استفاده شود.
همچنین در این جلسه، جلیلی رئیس هیئت عامل سازمان حسابرسی ضمن تشکر از برگزاری جلسات همفکری و ارائه راهکارهای مشورتی از سوی دیوان محاسبات کشور، گزارشی از عملکرد این سازمان ارائه کرد و گفت: این سازمان آمادگی لازم برای برقراری و استقرار حسابرسی بهای تمام شده را دارد و پیشنهاد تشکیل کارگروه حسابرسی مشترک بین دیوان محاسبات کشور و سازمان حسابرسی را ارائه کرد.
در ادامه جلسه، معاونین فنی و حسابرسی و مشاوران رئیس کل دیوان محاسبات و همچنین اعضای هیئت عامل سازمان حسابرسی نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص تدوین استانداردهای حسابرسی، رفع رسوب حساب ها، دریافت و پرداخت از طریق خزانه داری، تهیه گزارشهای مشترک از پروژههای خاص، تعیین چارچوبهای معین حسابداری، خروج از روزمرگی در حسابرسیها را بیان کردند.
انتهای پیام/