مجلس بر مصوبه کنکوری خود اصرار کرد
خبرگزاری میزان - نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، اول خردادماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب ۱۰/۶/۱۳۹۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی اعاده شده از شورای نگهبان بر مصوبه قبلی خود با ۱۲۴ رأی موافق، ۵۱ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۴ نماینده حاضر در جلسه اصرار کردند.
در جریان بررسی این گزارش علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در اخطاری با استناد به اصول ۵۷ و ۳ قانون اساسی، گفت: ایرادات شورای نگهبان در مورد تفکیک قوا بوده و ایراد دوم مربوط به بند ۱۰ اصل ۳ قانون اساسی است که هر دو این ایرادات به قوت خود باقی هستند، اگر این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود زمین میماند.
وی ادامه داد: آیا قرار بود کار به این نحو متوقف شود یا قانون سنجش و پذیرش دانشجو را به نحوی اصلاح کنیم که مشکل دانش آموزان برطرف شود، اگر بر مصوبه خود اصرار کنیم مشکل دانشآموزان برطرف نمیشود به همین دلیل اخطار را مطرح کردند.
عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست جلسه را برعهده دارد، عنوان کرد: شما پیشنهاد دارید که یا این گزارش را تصویب و یا رد کنید، اگر گزارش را تصویب نکنید پیشنهادی برای جایگزینی وجود ندارد، برابر آئین نامه داخلی در صورت نبود پیشنهاد باید برگشتی از شورای نگهبان را به رأی بگذاریم، اما فعلا در حال حاضر راه دیگری نداریم.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مجلس صراطی را مشخص کرده که اعلام میکند بهترین راهکار است و اکنون بر بحث خود اصرار دارد. این گزارش به شورای نگهبان و سپس مجمع تشخیص مصلحت نظام میرود، اعضای کمیسیون اگر راهکار دیگری داشتند آن را ارائه میکردند، موافق این هستیم که اصل موضوع برطرف شود، زیرا نگرانی بزرگی در بین خانوادهها مطرح است.
لازم به ذکر است با توجه به برگزاری نوبت اول کنکور سال ۱۴۰۳ در اردیبهشت ماه و در پیش بودن نوبت دوم کنکور سال جاری در تیرماه این مصوبه در صورت تصویب مجمع نیز به کنکور سال ۱۴۰۳ نمیرسد.
در ماده واحده مذکور آمده است: ماده واحده طرح اصلاح تبصره ۵ ماده ۵ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور
تبصره ۵- وزارت آموزش و پرورش مکلف است تمامی زیرساختهای لازم جهت اعمال تاثیر قطعی معدل در تعیین تراز و رتبه شرکت کنندگان در آزمون سراسری (کنکور) سال ۱۴۰۶ و بعد از آن را فراهم کند و تا موعد یاد شده، آزمون سراسری سالهای ۱۴۰۳، ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ به روال آزمون سراسری سال قبل از سال ۱۴۰۲ برگزار میشود.
انتهای پیام/
که ندانند چه سرنوشتی در انتظارشان هست چند سال دیگر که کنکور دارند
ما تو مناطق محروم نمیتونیم این همه هزینه رو تحمل کنیم به خانواده هامون فشار میاد
کنکور مثل سالهای قبل ۴۰۲ باشه بهتره حداقل میدونیم داریم چکار میکنیم
ما تو یک ماه خرداد هر اتفاقی ممکنه بیفته که حتی اگه یک امتحان و بد بدیم تو آینده تاثیر گزار باشه
لطفا این طرح معدل و بردارید