فعالیت ۲۶۰۰ پایگاه اورژرانس در کشور/به کارگیری ۴۰ بالگرد در اورژانس

15:08 - 26 آذر 1397
کد خبر: ۴۷۶۷۲۸
دسته بندی: جامعه ، عمومی
سرپرست اورژانس کشور گفت: در سال ۹۵۲۲۰۰ پایگاه اورژانس در کشور داشتیم که حالا به ۲۶۰۰ پایگاه رسیده است. همچنین ۴۰ بالگرد در اورژانس کشور داریم و درتلاش هستیم این بالگرد‌های دید در شب را هم به ناوگان اورژانس کشور اضافه کنیم.

فعالیت ۲۶۰۰ پایگاه اورژرانس در کشور/به کارگیری ۴۰ بالگرد در اورژانس کشور

به گزارش خبرنگار گروه حامعه پیرحسین کولیوند در مراسم تفاهم نامه اورژانس کشور با اورژانس کشور المان اظهار داشت:۴۳ سال پیش ایران اورژانس کشور ایران به عنوان چهارمین کشور جهان با هفت پایگاه اغاز به به کار کرد وحالا براساس شواهد و استاندارد‌های لازم در حال توسعه است و شرایط مطلوبی داریم.

وی در ادامه گفت:ما در سطح اموزش‌های عمومی در سطح فرد، جامعه و خانواده کتابچه‌های را تهیه کردیم و در اختیار همه قرار دادیم.

 کولیوند تصریح کرد :پایگاه‌های اورژانس کشور که در سال ۹۵ تعداد ۲۵۰۰ پایگاه بود حالا به ۲۶۰۰ پایگاه رسیده و در حال حاضر ۵۵۰ آمبولانس و ۳۲۰ دستگاه موتور امبولانس در ناوگان اورژانس کشور در حال خدمت رسانی به شهروندان است.

وی افزود:خوشبختانه رسیدن امدادگران به محل حادثه زمان قابل قبولی رسیده به طوری که در شهر‌ها به ۹ دقیقه در کلان شهر‌ها ۱۶ دقیقه و در جاده‌ها ۱۴ دقیقه است.

رئیس اورژانس کشور اظهار داشت: ۵۵۰ آمبولانس و ۳۲۰ موتور آمبولانس در اورژانس کشوردرحال خدمت رسانی به شهروندان است و خوشبختانه توانسته‌ایم زمان رسیدن به مصدومان درمحل حادثه را به صورت قابل قبولی برسانیم و این زمان در شهر‌ها ۹ دقیقه در کلانشهر‌ها ۱۶ دقیقه و درجاده‌ها ۱۴ دقیقه است.

وی در ادامه افزود: ۴۰ بالگرد دراورژانس کشوردرحال خدمت رسانی است و ۲۳ هزار مصدوم توسط این بالگرد‌ها به مراکز درمانی منتقل شده اند و در تلاش هستیم تا بالگرد‌های دید درشب را نیز به ناوگان اوراژانس کشور اضافه کنیم.

کولیوند اضافه کرد: ۳۶ هزار نفر در قالب کد ۲۴۷ (رسیدگی به بیماران حاد قلبی) در کمتر از ۶۰ دقیقه به مراکز درمانی منتقل شدند و عروق آن‌ها باز و باسلامت کامل مرخص شدند.

رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه موتور آمبولانس‌ها باعث کاهش چشمگیری در رسیدن امدادگران اورژانس به مصدومان نقش ایفا کرده است، افزود: ۲۵۰ موتور امبولانس درتهران درحال خدمت رسانی به شهروندان عزیز است و تاکنون ۲۷۰ هزار ماموریت توسط این موتورآمبولانس‌ها انجام شده است.

وی افزود: EUC اوراژانس فعال است و در حوادث و بلایا تقریبا توانسته‌ایم به خوبی عمل کنیم. به خصوص درسوانحی مانند زلزله، طوفان و سیل.

کولیوند در ادامه افزود: درحادثه زلزله کرمانشاه موفق شدیم ۷ رکورد جهانی را ثبت کنیم و توسط سازمان بهداشت جهانی درحوادث ترافیکی به گونه‌ای عمل کردیم که جزو گروه کشور‌های الف. شناخته شدیم.

سرپرست  اورژانس کشورتشریح کرد: در امداد رسانی به بیمارانی که دچار عارضه مغزی شده‌اند موفق شدیم ۱۰ هزار نفر را کمتراز ۱۴۰ دقیقه به مراکز درمانی منتقل کنیم.

سرپرست  اورژانس کشور تأکید کرد: ایجاد مرکز پایش مراقبت‌های درمانی یکی دیگر از اقدامات سازمان اورژانس است و ما از طریق این سامانه توانستیم کار‌های خوبی در زمینه بالا و بردن کیفیت و ارتباط اثربخش را ایجاد کنیم و این سامانه کمک بزرگی در زمینه مدیریت یکپارچه به ما کرده است.

کولیوند اضافه کرد: با استفاده از سامانه پایش مراقبت‌های درمانی ما در هر زمانی می‌دانیم که هر بیمارستان چه تعداد تخت در بخش یا مراقبت‌های ویژه خالی دارد و یا چه تجهیزاتی و در کدام بیمارستان موجود است.

وی با اشاره به اینکه سامانه پایش مراقبت‌های درمانی به ما می‌گوید که چه پزشکانی در چه مراکز درمانی هستند، افزود: همه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به سامانه پایش مراقبت‌های درمان مجهز هستند و این سامانه به ما کمک بزرگی می‌کند تا در حوادث بهتر عمل کنیم.

وی با اشاره به اینکه سازمان اورژانس کشور در بسیاری از مناسبت‌های دینی و ملی و مذهبی خدمات خوبی ارائه داده است، افزود: این تفاهم‌نامه در راستای بالا بردن کیفیت و سرعت کار اورژانس است و اهداف زیادی را دنبال می‌کند.

سرپرست  اورژانس کشور ادامه داد: ایجاد مرکز آموزشی و پژوهشی مشترک برای انجام فعالیت‌های اورژانس و حوادث ترافیکی، تبادل تجارب در حوزه مدیریت بحران و فوریت‌های پزشکی و حوادث ترافیکی، داشتن شماره تلفن مشترک امدادی در داخل کشور مخصوص حوادث ترافیکی و کمک به مصدومان ترومایی و مصدومان ترومای ریجستری در حوادث ترافیکی از جمله اهداف امضای این تفاهم‌نامه با بنیاد اشتایگر آلمان محسوب می‌شود تا حوادث ترافیکی و مصدومان ناشی از آن را بتوانیم در کشور کاهش دهیم.

کولیوند با اشاره به اینکه اصلی‌ترین هدف در اورژانس نجات دادن جان انسان است، گفت: نجات انسان‌ها برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و در آیین ما آمده است که اگر یک نفر را نجات دهیم انگار همه بشریت را نجات داده‌ایم.

دراین مراسم برومه رئیس سازمان THW (سازمان امداد و نجات کشور آلمان) با اشاره به فعالیت‌های چشمگیر اورژانس کشور در حوزه خدمات رسانی به شهروندان اعلام داشت: اورژانس کشور ایران در حادثه زلزله و انتقال مصدومان در مدت زمان اندک به مراکز درمانی بی نظیر عمل کرده و امیدواریم اورژانس ایران تجارب خود را در اختیار کشور آلمان قرار دهد.

در بخشی از این مراسم رییس موسسه اشتایگر با بیان اینکه هدف ما مشترک است و این هدف نجات انسان‌هاست، گفت: بنیاد اشتایگر توانسته است سیستم‌های امداد و نجات را توسعه دهد. در این زمینه هم هدف مشترکی داریم.

وی افزود: در عین حال خوشحالم که می‌توانیم مقدمات ایجاد انستیتویی را در حوزه مدیریت بحران فراهم کنیم. در این زمینه دانش فنی را به کشور ایران وارد می‌کنیم و علاقه‌مندیم از دانش فنی شما استفاده کنیم. دانش فنی شما بویژه در حوزه زلزله بسیار بالاست؛ بنابراین این ارتباط دو طرفه است که امیدوارم برای دو طرف ارزش افزوده داشته باشد. خوشحالم که می‌توانیم این تفاهم نامه را امضا و سپس اجرا کنیم.

سفیر المان در ایران نیز که در این مراسم حضور داشت گفت: خوشحالم که امروز شاهد امضای پروژه‌ای هستیم که در راستای کمک‌های بشردوستانه است. این تفاهم نامه سیگنالی برای توسعه روابط ایران و آلمان بویژه در حوزه کمک‌های بشردوستانه است.

وی تاکید کرد: امیدوارم این پروژه کمک کند که شرایط تک تک ایرانیانی که دچار تصادف یا زلزله می‌شوند از این هم بهتر شود؛ بنابراین مسولیتی بر دوش ما و شماست. همانطور که گفتید نجات جان یک انسان مثل این است که همه انسان‌ها را نجات دهیم. فکر می‌کنم شروع خوبی است و می‌توانید روی همکاری ما حساب کنید.

/

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *