رئیس پلیس راهور فراجا: یکی از مطالبات جدی مردم برخورد قاطعانه با موتورسواران متخلف است
سردار تیمور حسینی در گفتوگو با میزان با بیان اینکه موتورسوارانی که در سطح شهر تهران و سایر شهرهای بزرگ کشور تردد میکنند عمدتا از قشر زحمتکش و ضعیف جامعه هستند گفت: اینکه این وسیله پرخطر نقلیه، ابزاری برای امرار معاش این طیف از جامعه محسوب میشود مجوزی تحت الشعاع قرار دادن آرامش مردم نیست و این افراد نمیتوانند به هر شکل و نحوی سهوا یا تعمدا با زندگی مردم بازی کرده و حادثهآفرین شوند
وی با بیان اینکه پلیس راهور نهایت تلاش خود را برای کنترل این گروه انجام میدهد، تصریح کرد: برخی از راکبین موتورسیکلت به واسطه قدرت مانور بالایی که وسیله نقلیهشان دارد، این روزها هر رفتار مخاطرهآمیزی از خود نشان میدهند.
رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: برخورد با عبور موتورسیکلتها از مسیرها و معابر ممنوعه، ورود و عبور از پیادهراهها، عبور از چراغقرمزها و مجموعهای دیگر از تخلفاتی که به هر نحوی آرامش و امنیت جامعه را به خطر خواهد انداخت یکی از مطالبات جدی مردم است.
وی با بیان اینکه امنیت مردم و شهروندان خط قرمز پلیس است، اضافه کرد: پلیس با هر فعل، اتفاق و کنشی که آرامش و امنیت مردم را به خطر انداخته به شدت برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس راهور گفت: موضوع برخورد با تخلف موتورسواران متخلف، کماکان در دستور کار پلیس قرار داشته و همکاران من در پلیس راهور، مکلف به برخورد با بخشی از کاربران ترافیک هستند که نظم خیابانها و معابر عمومی را بر هم زده و در پی آن سبب سلب امنیت شهروندان میشوند.
سردار حسینی با تاکید براین مهم که اقدامات بازدارنده پلیس، باید بر اساس اقتضائات زمانه باشد، تصریح کرد: در چنین شرایطی که کشور به لحاظ معیشتی و اقتصادی گرفتار است هیچ مقامی در کشور نیست که موافق اقدام پلیسی بسیار قهرآمیزی باشد.
وی درباره شیوه برخورد با راکبین موتوسیکلتهای متخلف اضافه کرد: علاوه بر آن چیزی که قانونگذار برای تخلف موتورسواران در نظر گرفته است، بسته بازدارندهای که شامل مجموعهای از اقدامات ایجابی و سلبی است را عملیاتی کردهایم و از آنجا که خیلی از این تخلفات به دلیل ناآگاهی پدید میآید به این مجموعه اقدامات یکسری فعالیتهای آموزشی را نیز به زودی اضافه خواهیم کرد.
رئیس پلیس راهور فراجا در خاتمه اظهاراتش افزود: در چنین مواردی اقدامات پلیس به تنهایی پاسخگو نخواهد بود. در این حوزه خیلی از سازمانها و دستگاههای دیگر نیز درباره ارتقا فرهنگ ترافیکی موتورسواران باید پای کار باشند و مجموعه این اقدامات را باید به شکل یک کنش واحد در برآیند مورد مطالعه قرار داد. فیالمثل وزارت صمت در ارتباط با نوسازی موتورسیکلتها نقش تعیین کننده دارد. چیزی حدود نود و شش درصد از موتورسیکلتها فرسودهاند و برای ارتقا مشهود فرهنگ ترافیکی شهر لازم است همه دستگاههای دخیل، به وظایف قانونی خود عمل کنند آنگاه میتوان انتظار داشت که فرهنگ ترافیک عمومی جامعه به استاندارد مطلوب برسد.
انتهای پیام/