استاندار تهران: افزایش ۲۰۰ تُنی گوشت قرمز در استان تهران عرضه را تسهیل میکند
خبرگزاری میزان- به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری تهران، علیرضا فخاری صبح یکشنبه درباره موارد مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس ستاد تنظیم بازار کشور که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، با اشاره به توزیع روزانه ۴۸۰ تن گوشت قرمز در سطح استان تهران اظهار کرد: این رقم در مناسبتها و ایام خاص به ۶۰۰ تن میرسد.
وی مابه التفاوت قیمت گوشت قرمز تنظیم بازار با دیگر واحدهای فروش را موجب تشکیل صفوف طولانی در مقابل این غرف دانست و گفت: اگر ۲۰۰ تن به میزان سرانه گوشت قرمز تنظیم بازار تهران افزوده شود، این صف از بین میرود و قیمت در بازارهای دیگر نیز روند کاهشی به خود میگیرد.
استاندار تهران در ادامه به میزان مصرف مرغ در استان اشاره کرد و افزود: سرانه مصرف مرغ به صورت روزانه ۱۳۵۰ تن میباشد و این رقم در مناسبتها به ۱۶۵۰ تن افزایش مییابد که ۲۵۰ تن به صورت روزانه به فروشگاهها ارسال میشود.
فخاری با اشاره به برخی مسائل در توزیع کالاهای تنظیم بازار خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مبحث حمل و نقل گوشت از کشورهای وارد کننده است که نیازمند تقویت آن برای توزیع سریعتر محصول میباشد.
وی مشکلات موجود در کالابرگ را از عوامل دیگر طولانی شدن صفوف عنوان کرد و گفت: باید برخی کالابرگها اصلاح شود.
استاندار با بیان این مطلب که فرآیند بسته بندی گوشت تا توزیع بین ۱۵ تا ۲۰ روز زمان میبرد، عنوان کرد: در صورتی که این کار به پلتفرمهای داخلی سپرده شود، زمان بسته بندی تا تحویل کوتاه شده و این موضوع نیز در کوتاهتر شدن صفها تأثیر گذار است.
فخای درباره عدم اجرای طرح افزایش قیمت نان در استان تهران بیان کرد: در حوزه نانواییها، افزایش قیمت مصوب در استانهای دیگر اجرا شده، اما عدم اجرای آن در تهران باعث بروز مشکلاتی شده که نیازمند تصمیم گیری از مراجع بالادستی است تا به یک قیمت واحد در کشور برسیم.
استاندار تهران اظهار کرد: در بخش توزیع دارو توسط شرکتهای مشخص نیز مسائلی هست که نیازمند تسویه بدهی که عمدتاً از سوی هزینههای دولتی است، میباشند تا در آینده به مشکلی برخورد نکنیم.
انتهای پیام/