کنگره بین المللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل بشردوستانه در غزه برگزار میشود/ فقط ۲۵ درصد از کمکهایی جمع آوری شده وارد غزه شده است
خبرگزاری میزان - پیر حسین کولیوند صبح امروز سهشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ در نشست خبری گفت: تاکنون ۳۰ هزار و ۵۰ نفر در غزه شهید شدهاند و بیش از ۷۲ هزار نفر مجروح و ۸ هزار نفر از آنها از دریافت خدمات درمانی محروم هستند.
وی گفت: ۳۴ هزار نوزاد در این ۵ ماه متولد شده اند و مادران و نوزادان شرایط سختی دارند، ۶۵ هزار مادر باردار در غزه وجود دارند که نیازمند خدمات بهداشتی و درمانی هستند.
کولیوند گفت: فقط ۲۵ درصد از کمکهایی که جمع آوری شده و در بندر العریش قرار دارد وارد غزه شده است، روزانه ۱۵ تا ۲۰ کامیون به غزه وارد میشود.
وی گفت: زیر ساختهای اصلی شهر مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفته و ۷۹ درصد از شهدا و مصدومین زنان و کودکان هستند، مراکز بهداشتی، بیمارستانها آمبولانسها مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفتهاند.
وی گفت: هلال احمر به عنوان رئیس کمیته ملی حقوق بشر دوستانه اقدام به برگزاری کنگره اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل بشردوستانه در نقض حقوق بشر دوستانه در غزه کرده است. در این کنگره حقوقدانان داخلی و خارجی را درگیر کردهایم.
کولیوند با بیان اینکه ۱۷ مقاله در ۵ پنل تخصصی ارائه میشود و این مقالههای در مجلههای علمی پژوهشی منتشر خواهند شد گفت: حقوق دانان ۲۱ کشور به صورت آنلاین در این کنگره حضور دارند و در داخل کشور به صورت آنلاین این کنگره پخش خواهد شد.
وی همچنین گفت: ۴۳ هزار نفر برای شرکت در این کنگره ثبت نام و ۸ هزار ۵۶۶ نفر از رشتههای مرتبط در این کنگره شرکت کرده اند.
کولیوند افزود: ۹۰۰ نفر به صورت حضوری و ۱۰۶ نفر نیز مهمان خارجی در این کنگره شرکت خواهند کرد، مجمع جهانی دانشگاههای اسلامی هم در این نشست حضور دارند و ۵ نشست تخصصی در این کنگره تشکیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه اظهار نظر حقوق دانان و حمایت آنها از غزه ارزش زیادی دارد و در طول تاریخ هم ثبت خواهد شد و باعث اعمال فشار بیشتری بر رژیم صهیونیستی خواهد شد گفت: امیدواریم هر چه زودتر آتش بس اعلام شود و مردم غزه بتوانند همانند این ۵ ماه در برابر این حملات مقاومت کنند.
کولیوند به نحوه تحویل کمکهای مردمی به هلال احمر اشاره کرد وگفت: هلال احمر با تمام توان تلاش میکند هر آنچه مردم آسیب دیده نیاز دارند برای آنها تامین کند، ولی حمایتگر اصلی ما خیرین هستند.
وی در پایان گفت: در هنگام بروز حوادث و آسیبها بر اساس قانون مسئولیت جمعآوری و توزیع کمکهای مردمی نقدی و غیر نقدی با هلال احمر است. مردم برای کمک به آسیب دیدگان کمکهای خود را تحویل شعب هلال احمر بدهند و رسید هم بگیرند.
انتهای پیام/