برنامه رژیم صهیونیستی برای رفح؛ دلیل نگرانیهای بینالمللی چیست؟
خبرگزاری میزان - تمام جهان با وحشت به تماشای قتلعام احتمالی که در انتظار رفح است، نشستهاند.
رژیم صهیونیستی هفتهها است که تهدید به حمله به رفح کرده است؛ جایی که حدود ۱.۴ میلیون فلسطینی آواره در کنار مرز مصر محاصره شدهاند؛ این موضوع باعث شده که سازمان ملل به دلیل ترس از اخراج دسته جمعی ساکنان غزه به صحرای سینا و مجموعهای از حوادث با تلفات زیاد، زنگ خطر را به صدا درآورد.
با وجود این، دولت آمریکا با این هشدار که صهیونیستها باید برای غیرنظامیان برنامهای داشته باشند، این حمله را تایید کرده است.
انگلیس که با شرمساری دوباره در مورد آخرین پیشنویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتشبس است، رای ممتنع داد، تهدید کرده که در صورت حمله به رفح، صادرات تسلیحات به متحد صهیونیست خود را محدود خواهد کرد.
از سوی دیگر، دولت آمریکا، دومین حامی سرسخت نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه، آنچه را تنها میتوان بهعنوان احتیاط در مورد قصد رژیم صهیونیستی برای حمله به جنوبیترین شهر در نوار غزه بیان کرد، گفت.
در حالی که تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه رفح از سوی نمایندگان اتحادیه اروپا و سازمان ملل محکوم شده، مهم است بر دلیل نگرانی سرسختترین متحدان صهیونیستها از حمله به رفح تمرکز شود.
این وضعیت هشدار یک دلیل دارد، زیرا پیامدهای بزرگی از چنین حملهای وجود دارد.
صهیونیستها در ۵ ماه گذشته «طرحها»، «پیشنهادها» و «استراتژیهای» بیشماری را ارائه کردهاند؛ این شامل ایده اشغال مجدد تمام غزه، تصرف شمال نوار بهعنوان یک منطقه حائل، علاوه بر ایده ایجاد یک منطقه حائل در طول کل محیط غزه است؛ وزارت خارجه رژیم صهیونیستی حتی سندی را ارائه کرد که در ماه دسامبر (آذر/ دی) فاش شد و در آن جزئیات طرح سه مرحلهای آن برای برچیدن آژانس امداد و کار سازمان ملل (آنروا) در غزه پس از جنگ، مشخص شد.
رسانههای رژیم صهیونیستی شایعهای منتشر کردند مبنی بر اینکه مهمات متلاشیکننده سنگر آنها زیرساخت تونلهای مقاومت فلسطین را از هوا منهدم میکند؛ این رسانهها زمانی که بمبها ریخته شد و سپس شکست خورد گفتند که این رژیم در حال آماده شدن برای غرق کردن تونلها است.
ایده پمپاژ آب دریا و گاز سمی به داخل تونلها امتحان شد و شکست خورد.
ارتش رژیم صهیونیستی پس از پیشروی به بخش بزرگی از مناطق مسکونی شمال غزه، تلاش خود را بر مناطقی مانند المغازی، النصیرات و دیرالبلاح متمرکز کرد و در عین حال مدعی شد که مرکز واقعی حماس در خانیونس واقع شده است.
در نهایت ارتش رژیم صهیونیستی پس از تمرکز تلاشهای نظامی خود بر مرکز و جنوب غزه، شروع به عقبنشینی از مناطقی در شمال نوار غزه کرد؛ جایی که بارها مدعی شده بود فرماندهی و کنترل مقاومت فلسطین را از بین برده است.
ارتش رژیم صهیونیستی اجرای یک طرح سیستماتیک را که به اهداف نظامی کلیدی منتهی شده باشد، نشان نداده است؛ فراتر از ویرانی کامل هر سازه موجود در نوار غزه، هنوز بحث جدی در مورد اهداف واقعی حمله نظامی وجود دارد.
رژیم صهیونیستی هیچ برنامهای در غزه نداشته است، نمیداند چگونه مقاومت فلسطین را از نظر نظامی شکست دهد و بیش از ۵ ماه است که در این کار به شدت شکست خورده است.
کارشناسان میگویند که دلیل اصلی نگرانیها این است که رژیم صهیونیستی مانند ماههای گذشته که هیچ برنامه مشخصی برای عملیات در نوار غزه نداشته است، این بار نیز برنامهای برای عملیات زمینی در رفح نداشته و این موضوع زنگ خطر را به صدا درآورده است.
آنچه از سوی صهیونیستها در غزه انجام شده، فقط کشتار جمعی است؛ این موضوع به وضوح ماهیت نسلکشی رژیم صهیونیستی را برجسته میکند.
این رفتار، شبیه به یک گروه تروریستی از نوع داعش بوده که مجهز به پیشرفتهترین فناوری نظامی روی زمین است؛ این نگرانی وجود دارد که وضعیت پیش آمده در طول ۵ ماه قبل این بار نیز با مقیاسی بزرگتر در رفح تکرار شود.
انتهای پیام/