افکار عمومی علیه سیاست ریاکارانه آمریکا در قبال غزه

13:38 - 09 اسفند 1402
کد خبر: ۴۷۶۱۸۹۰
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
افکار عمومی علیه سیاست ریاکارانه آمریکا در قبال غزه
سیاست آمریکا در قبال جنگ غزه به حدی ریاکارانه و ظالمانه است که حتی در داخل این کشور نیز با مخالفت های بسیاری مواجه شده است.

خبرگزاری میزان - کشور‌های عربی، آمریکا را به دلیل وتو قطعنامه دیگری در شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه است، محکوم کرده‌اند، زیرا حملات احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح، جنوبی‌ترین شهر غزه، نگرانی‌هایی را در مورد عمیق‌تر شدن بحران انسانی در فلسطین ایجاد می‌کند.

در جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل که هفته گذشته برگزار شد، پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده از سوی الجزایر ۱۳ رای موافق را از میان ۱۵ عضو شورای امنیت به دست آورد و آمریکا به آن رای منفی و انگلیس رای ممتنع داد.

این جدیدترین اقدام آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی و جنایت‌های آن در جریان جنگ غزه به شمار می‌رود؛ اقدامی که در سراسر جهان و حتی در میان افکار عمومی آمریکا با محکومیت گسترده‌ای همراه شده است.

احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب تأسف عمیق خود را از اقدام آمریکا ابراز کرد؛ این سومین بار از زمان آغاز جنگ غزه است که آمریکا برای شکست پیش‌نویس قطعنامه با هدف دستیابی به آتش‌بس مداخله می‌کند.

افکار عمومی آمریکا علیه رژیم صهیونیستی

پلیس آمریکا در روز ۸ اسفند تایید کرد که یکی از نیرو‌های فعال نیروی هوایی ارتش این کشور که در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی خودسوزی کرده بود، بر اثر جراحات وارده جان خود را از دست داده است.

آرون بوشنل، ۲۵ ساله که اهل شهر ویتمن در ایالت ماساچوست بود بعدازظهر یکشنبه گذشته در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن اقدام به خودسوزی کرد.

بوشنل در زمان نزدیک شدن به سفارت رژیم صهیونیستی به صورت زنده از رسانه اجتماعی توییچ به صحبت درباره وضعیت غزه پرداخت و گفت: دیگر در نسل‌کشی (در غزه) شریک نخواهم بود.

آرون بوشنل ۲ ساعت پیش از اینکه اقدام به خودسوزی کند، آخرین پیام خود را در فیس‌بوک منتشر کرد و در این پیام نوشته بود: بسیاری از ما دوست داریم از خود بپرسیم «اگر در دوران برده‌داری یا آپارتاید زندگی می‌کردم، چه کاری انجام می‌دادم؟»؛ «اگر کشورم مرتکب نسل‌کشی می‌شد، چه کار می‌کردم؟».

این پیام شامل پیوندی به یک پخش زنده توییچ بود که او از آن برای پخش مخالفت خود با جنگ غزه استفاده کرد.

رسانه‌های آمریکا گزارش دادند که این مرد در پخش زنده رسانه‌های اجتماعی قبل از اینکه اقدام به خودسوزی کند گفته بود که در نسل‌کشی همدست نخواهد بود.

او قبل از اینکه اقدام به خودسوزی کند، گفته بود: خودسوزی امری هولناک است، اما نه به اندازه جنایاتی که در غزه اتفاق می‌افتد.

اما مخالفت با سیاست آمریکا در قبال غزه بسیار گسترده‌تر از خودسوزی این نظامی آمریکایی است؛ دانشجویان، استادان دانشگاه و بسیاری از فعالان حقوق بشری در طول ۵ ماه اخیر با برگزار تظاهرات، گردهمایی و نشست‌های مختلف سیاست حمایت واشنگتن از جنایت‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کرده‌اند.

صد‌ها نفر عصر روز دوشنبه گذشته به مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن دی‌سی آمدند تا به‌طور دسته‌جمعی برای خلبان آمریکایی که پس از خودسوزی در اعتراض به جنگ غزه جان باخت، عزاداری کنند.

بسیاری امیدوار بودند که مرگ آرون بوشنل، باعث ایجاد تغییراتی در حمایت بی‌وقفه جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از جنگ شود.

لیا، یک آمریکایی-فلسطینی در این گردهمایی به خبرگزاری آناتولی گفت برای او مهم است که در مراسم بیداری برای نشان دادن همبستگی و حمایت با کسانی که اقدامات مقاومتی انجام می‌دهند که نشان دهنده همبستگی و حمایت آن‌ها از فلسطین است، شرکت کند.

ژوزفین گیلبیو، افسر اطلاعاتی سابق ارتش آمریکا، می‌گوید که از اوهایو برای شرکت در این مراسم بیداری پرواز کرد، زیرا معتقد است مرگ بوشنل نمی‌تواند بیهوده باشد.

این افسر اطلاعاتی سابق آمریکایی گفت: ما هرگز در زندگی خود چنین چیزی را ندیده‌ایم و دولت ما تنها انتظار دارد که مردم آمریکا این اتفاق را تماشا کنند و هیچ مشکلی وجود نداشته باشد؛ البته که وجود دارد؛ هر کسی که به اینترنت دسترسی داشته باشد یک نسل‌کشی را در زمان مدرن تماشا می‌کند.

آمریکا در حال افزودن به بحران غزه

به‌تازگی وال استریت ژورنال به نقل از مقامات ناشناس آمریکایی گزارش داد، علیرغم افزایش درخواست‌ها برای آتش‌بس در غزه، دولت بایدن در حال آماده شدن برای ارسال بسته جدیدی از تسلیحات به رژیم صهیونیستی است که ارزش آن ده‌ها میلیون دلار برآورد می‌شود.

یوسف دیاب، تحلیلگر سیاسی از دانشگاه لبنان می‌گوید: آمریکایی‌ها هیچ اقدام عملی برای توقف جنگ غزه انجام نمی‌دهند.

وی گفت: سفر‌های مکرر جو بایدن، رئیس جمهور و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا به اسرائیل و همچنین حمایت مالی و نظامی آمریکا، به اسرائیل چراغ سبز برای ادامه جنگ علیه غزه و کشتن کودکان بیشتری نشان داده است.

اما چرا آمریکا در طول این سال‌ها از رژیم صهیونیستی ۳۰۰ میلیارد دلار حمایت مالی کرده است؟ چرا آمریکا ده‌ها قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را که تقریبا از سوی همه اعضا حمایت شده بود وتو کرده است؟ چرا آمریکا به رژیم صهیونیستی تجهیزات نظامی پیشرفته و بدون هیچ یک از محدودیت‌های معمول در استفاده از آن علیه سایر کشور‌ها یا حفظ حقوق بشر داده است؟ چرا آمریکا انتقاد از سیاست‌های رژیم صهیونیستی را در داخل و خارج خفه کرده است؟ چرا حمایت کور از رژیمی که بسیاری از جهان به دلیل رفتار غیرانسانی و جنایتکارانه با فلسطینی‌ها از آن دوری می‌کنند، ادامه دارد؟

این‌ها سوالاتی است که آمریکا باید پاسخگوی آن‌ها باشد و به جهانیان درباره سیاست دوگانه و متناقض خود درباره موضوع فلسطین پاسخ دهد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *