روز غزه؛ قلب مقاومت فلسطین در باریکه میتپد
خبرگزاری میزان – روز ۲۹ دی در تقویم مناسبتی ایران بهعنوان «روز غزه؛ نماد مقاومت فلسطین» معرفی شده است.
غزه، سرزمینی فلسطینی که در ۷ دهه گذشته در برهههای زمانی مختلف تحت یورش و تجاوز رژیم صهیونیستی قرار داشته، همواره سرزمین باززایش و ترمیم و تقویت مقاومت فلسطین بوده است.
سند این ادعا، خیزش غزه در قالب عملیات طوفان الاقصی در واکنش به جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه مسجدالاقصی است؛ طوفانی که شکستی ترمیمناپذیر را برای ساختارهای سیاسی، امنیت و نظامی رژیم صهیونیستی رقم زد و هیمنه شکستناپذیری آن را فروریخت.
اردوگاههای آوارگان غزه اصلیترین محل باززایی مقاومت فلسطین هستند؛ کینه وسواسگونه رژیم صهیونیستی به هشت اردوگاه آوارگان غزه بهویژه جبالیا و المغازی نیز از واقعیت مذکور ناشی میشود؛ این دو اردوگاه طی بیش از سه ماه گذشته بارها هدف تجاوزهای جنایتکارانه رژیم صهیونیستی قرار گرفتند و به محل وقوع فجایع بشری تبدیل شدند، اما جبالیا و المغازی همچنان ایستادهاند.
غزه طی بیش از ۱۰۰ روز گذشته در معرض یکی از بدترین بحرانهای بشردوستانه جهان قرار داشته است، زیرا این منطقه در این مدت شرایطی را تجربه کرده که پیشتر در هیچ کجای جهان رخ نداده است و البته امید است که دیگر تکرار هم نشود.
شمار شهدای غزه طی بیش از سه ماه تجاوز بیوقفه و محاصره کامل از سوی رژیم صهیونیستی از رقم ۲۴ هزار نفر عبور کرده است؛ در همین مدت بیش از ۶۰ هزار نفر از ساکنان غزه مجروح شده و حدود ۲ میلیون نفر از ساکنان آن را آواره کرده است.
بیش از ۱۰ هزار کودک فلسطینی از هفتم اکتبر (پانزدهم مهر) تاکنون جان خود را بر اثر حملات رژیم صهیونیستی از دست دادهاند؛ رقمی که از آمار تلفات کودکان در همه جنگها در سراسر جهان پیشی گرفته و مهر تاییدی بر واقعیت وقوع فاجعهای تلخ و بیسابقه در غزه است.
ساکنان غزه در حالی در بیش از سه ماه گذشته زیر فشار بمباران بیوقفه مقاومت کردهاند، که کشورهای غربی بهویژه مدعیان دروغین حقوق بشر و مروجان استانداردهای دوگانه حقوق بشری تمام قد در کنار رژیم صهیونیستی ایستاده و آن را تحت حمایت تسلیحاتی، سیاسی، اطلاعاتی و روانی قرار دادند.
بیش از سه ماه از جنگ غزه گذشته است و؛
بمباران مناطق مختلف این منطقه بیوقفه ادامه دارد؛
غیرنظامیان مکانی برای در امان بودن ندارند؛
فضایی برای عملیاتهای بشردوستانه در غزه وجود ندارد؛
بیمارستانها عملا از بین رفتهاند؛
کمبود مواد غذایی غیرنظامیان را دچار گرسنگی کرده است؛
سوخت، آب و دیگر منابع کاملا ناکافی هستند.
اگرچه برخی ارزیابیها از بروز قحطی قریبالوقوع در غزه حکایت دارند و تلاشها برای برقراری آتشبس در این منطقه پشت سد کارشکنیهای کشورهای غربی و در راس آن آمریکا به بنبست خوردهاند، اما زندگی در غزه همچنان جریان دارد.
ناصر ابوشریف، نماینده جنبش جهاد اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری میزان میگوید: مردم فلسطین و ملتهای مقاوم دنیا و ملتهایی که واقعا ایمان دارند، در مسئله مقاومت منتظر کمک کسی نیستند و چنانچه امروز شاهدیم، رژیم صهیونیستی توسط مردم غزه به ذلت کشیده شده است.
ابوشریف با اشاره به اینکه مردم غزه و فلسطین فقط ایران را همراه خود در مقابله با جنایتهای این رژیم کودککش میدانند، اظهار کرد: همانطور که همگان دیدند مجامع بینالمللی بهویژه آمریکاییها برای مردم فلسطین هیچ کاری انجام ندادهاند؛ متاسفانه سازمانهای بینالمللی در مقابل جنایتهای رژیم صهیونیستی سکوت کرده و هیچ کاری انجام ندادهاند.
مقام جهاد اسلامی، تاکید کرد: ملت فلسطین گزینهای جز مقاومت ندارد و مقاومت ادامه دارد، زیرا وضعیت مقاومت خوب است.
اکنون غزه و پس از آغاز دور جدید جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه این منطقه، نه تنها نماد مقاومت بلکه قلب مقاومت فلسطین شده است؛ شاید نام غزه طی سه ماه گذشته از بزرگترین زندان روباز جهان به بزرگترین گور دستهجمعی جهان تبدیل شده باشد، اما غزه همچنان زنده است و مقاومت فلسطین را زنده نگه میدارد.
غزه، سرزمینی است که در آن نوزادان نارس هم برای زندگی مقاومت میکنند و از نخستین نفسهای خود درس مقاومت را میآموزند؛ اکنون همه غزه، یکپارچه مقاومت است و در رگهای مقاومت فلسطین خونی تازه را به جریان انداخته است.
انتهای پیام/