مرصاد تنها یکی از عملیاتهای خونین منافقین علیه مردم ایران است/ منافقین هنوز هم به دنبال فتنهافکنی در ایران هستند
محسن چینیفروشان مدیرعامل دفتر نشر اسلامی در گفتگو با خبرگزاری میزان درباره برگزاری دادگاه برای محکوم کردن جنایتهای منافقین اظهار کرد: باید از قوه قضاییه برای برگزاری دادگاه علیه جنایات گروهک منافقین تقدیر کرد، اما این دادگاهها میتوانست حتی در دهههای قبل برگزار و این جانیان را محاکمه کرد.
وی ادامه داد: فرقه جنایتکار منافقین هم پیش از انقلاب اسلامی و پس از پیروزی انقلاب، جنایتهای بیشماری را رقم زدند و این جنایتها باعث به شهادت رسیدن عده بسیاری از مردم بیگناه شد. امیدوارم این دادگاهها به یک نتیجه عملی نیز ختم شود تا بتواند مرحمی بر دل زخم خورده شهدای ترور باشد.
وی تاکید کرد: فرقه جنایتکار منافقین تلاش داشت تا با کمک برنامهریزیهای خصمانه در مقابل جمهوری اسلامی و ملت ایران بایستد و از شکلگیری انقلاب جلوگیری کند. این گروهک جنایتکار در شرایط سخت کشور، عملیاتهای تروریستی را در پیش گرفت و در این میان بیشترین ضربه و آسیب را به مردم عادی وارد کرد. اگر امروز شاهد مطالبات مردمی از سوی خانوادهای شهدای ترور هستیم باید دلیلش را در رویکرد این گروهک تروریستی جستجو کرد.
چینیفروشان به نقش فرقه جنایتکار منافقین در اوایل انقلاب اشاره و تاکید کرد: این گروهک خائن و جنایتکار در اوایل پیروزی انقلاب مردم ایران اغتشاشات فراوانی ایجاد کردند و گروههای مسلح را به جان مردم بیدفاع انداخته و آنها را به بدترین شکل ممکن به شهادت رساندند و در نهایت نیز به دامان دشمن پناهنده شدند. آنها فقط داعیه مبارزه با غرب را داشتند و در آخر دیدیدم که به دامن پستترین دشمنان ایران پناهنده شده و همراه با صدام علیه مردم ایران دسیسه کردند. این گروهک هیچگاه از دشمنی علیه ملت ایران کوتاهی نکرده و اکنون نیز فرقه جنایتکار منافقین به شیوههای مختلف به دنبال فتنهافکنی در ایران است.
وی در پیش گرفتن مقابله با فرقه منافقین با توسل به حوزههای مختلف فرهنگی را ارزشمند خوانده و بیان کرد: جوانان و نوجوانان اطلاعات چندانی از ماهیت این گروهک جنایتپیشه ندارند و از نقش آنان در ترورها و عملیاتهای مختلف علیه مردم و کشور ایران مانند عملیات مرصاد اطلاعاتی ندارند.
وی ادامه داد: هرگونه فعالیت که زمینه آگاهسازی نسل جوان و نوجوان را به دنبال داشته باشد امری ارزشمند و ستودنی است.
چینیفروشان تولید محتوا و نوشتن کتاب را بعد دیگری از رویکرد فرهنگی در جهت مقابله ماهیت فرقه جنایتکار منافقین دانسته و تاکید کرد: مکانهایی مانند موزه عبرت سرشار از اسناد در مورد جنایات و وطن فروشیهای فرقه منافقین است. پژوهشگران و هنرمندان میتوانند با مراجعه به این مکان اسناد و اطلاعات ارزشمندی را در جهت کسب اطلاع از جنایات این گروهک منافق کسب کنند.
وی افزود: اتفاقات دراماتیک فراوانی در بین این اسناد و مدارک ثبت شده است که میتواند برای شکلگیری یک قصه و یا داستان در حوزههای فرهنگی به عنوان سوژه در نظر گرفته و مطرح شود.
وی در پایان ضمن اشاره به جنایات و همکاری این گروهک با ساواک تشریح کرد: در کمیته ضدخرابکاری سابق، اطلاعات بسیاری وجود دارد که هر کدام میتواند به یک داستان و رمان مجزا درباره جنایات این گروهک تبدیل شود. کسانی که در آن زمان در زندان حضور داشتند، شاهد وقایع و اتفاقات بودند و دقیقاً میدانند که اتفاقاتی در زندانهای ساواک و توسط منافقین رقم خورده است.
انتهای پیام/