روایتهایی از ۲ ترور؛ حمله منافقین به مردم با نارنجک و سلاح یوزی
دادگاه رسیدگی به اتهامهای ۱۰۴ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین و همچنین ماهیت این سازمان بهعنوان یک شخصیت حقوقی در شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران در جریان است.
گروهک تروریستی منافقین از خرداد ۱۳۶۰ بهصورت رسمی عملیات مسلحانه و ترور را برای مقابله با انقلاب اسلامی برگزید و در طول این سالها دست به جنایتهای زیادی در حق مردم ایران زده است.
فرزند شهید حجت الاسلام والمسلمین سید احمد آقامیری، در گفتوگو با میزان، با اشاره به اینکه پدرم در سال ۱۳۵۷ در مسجد به شهادت رسید، گفت: پدرم بین نماز مغرب و عشا به دست منافقین به شهادت رسید.
وی با بیان اینکه پدرم را به ناحق از من گرفتند و من هیچ وقت پدرم را ندیدم و فرصت داشتن پدر را نداشتم، اظهار کرد: من میخواهم به پاسخ این پرسش برسم که به چه اتهامی پدرم را ترور کردند و وی را از من گرفتند؛ پدرم در زمان شهادت بسیار جوان بود؛ من هنوز به دنیا نیامده بودم و خواهر بزرگ ۹ سال سن داشت.
آقامیری، تاکید کرد: این حق من است که بدانم به چه دلیلی از داشتن پدر محروم شدم؛ ناراحتی و رنج من از موضوع شهادت پدرم همیشگی است و اتفاقی نیست که امروز افتاده باشد.
همچنین فرزند شهید حاج محمد مقدم نیز درباره واقعه ترور پدرش، گفت: پدرم در سال ۱۳۶۰ به دست منافقین به شهادت رسید.
مقدم با اشاره به اینکه پدرم مغازهدار بود و چون یک سری از تصاویر مربوط به چهرههای انقلاب را به دیوار مغازهاش نصب کرده بود، در فهرست ترور منافقین قرار گرفت، بیان کرد: شهید مقدم پیش از ترور مرتبا مورد تهدید و تعقیب بود.
مقدم، اضافه کرد: چهار ماه پیش از واقعه ترور منجر به شهادت پدرم، منافقین با انداختن نارنجک مغازه را آتش زدند و بعد هم ۱۵ دی ماه ۱۳۶۰ چهار نفر به پدرم حمله کردند؛ آنها با عنوان مشتری وارد مغازه پدرم شدند و با سلاح یوزی به وی شلیک کردند و پدرم در راه بیمارستان شریعتی به شهادت رسیدند.
فرزند شهید ترور با اشاره به اینکه ما میخواهیم قوه قضاییه قاطعانه این پرونده را پیگیری کند و صدای مظلومیت ما را به گوش همه جهان برساند، گفت: انشاءلله بتوانند حق ما را بگیرند؛ ما بهتازگی شکایتی علیه منافقین در موضوع ترور پدرم ثبت کردیم.
انتهای پیام/