قطعنامه آتشبس غزه در شورای امنیت به رای گذاشته میشود
خبرگزاری میزان – شورای امنیت سازمان ملل امروز در هفتادوسومین روز عملیات طوفان الاقصی قطعنامه پیشنهادی امارات برای آتشبس در غزه را به رای میگذارد؛ آمریکا پیشتر ۲ بار قطعنامههای مشابه را وتو کرد.
در عین حال، گزارشها از غزه، از وخامت اوضاع انسانی حکایت دارند.
برای مشاهده جزئیات طوفان الاقصی اینجا کلیک کنید.
برای مشاهده تحولات هفتادودومین روز عملیات طوفان الاقصی اینجا کلیک کنید.
ارتش رژیم صهیونیستی از هلاکت یک نظامی دیگر خود در نبرد با مقاومت فلسطین در نوار غزه خبر داد.
این نظامی دانیل یعکوف نام دارد.
با کشته شدن این نظامی، شمار کشتههای امروز ارتش رژیم صهیونیستی آنگونه که رسما اعلام شده به ۸ نفر افزایش یافت.
دفتر رسانهای غزه:
اشغالگران از آغاز تجاوز در غزه تاکنون ۱۶۸۰ قتل عام مرتکب شدهاند.
۷ هزار نفر هنوز مفقود هستند که یا زیر آوار ماندهاند یا از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست.
۷۰ درصد از این افراد کودک و زن هستند.
از آغاز تجاوزات، اشغالگران ۳۱۲ مسجد را به طور کامل یا جزئی ویران کرده و ۳ کلیسا را هدف قرار دادهاند
وزارت بهداشت فلسطین:
شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به ۱۹ هزار و ۴۵۳ شهید رسید.
۵۲ هزار و ۲۸۶ نفر مجروح شدند.
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۴۸ نظامی این رژیم در ۲۴ ساعت گذشته زخمی شدند؛ براساس اعلام ارتش رژیم صهیونیستی از زمان آغاز تهاجم زمینی به غزه ۷۰۴ نظامی این رژیم زخمی شدند که حال ۱۶۰ نفر آنها وخیم است.
به گزارش «فایننشال تایمز»، مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل گفت: بحران انسانی در غزه بدترین بحران تاریخ است و هیچ نشانهای مبنی بر دقیقتر بودن حمله اسرائیل به جنوب غزه نسبت به شمال نوار غزه وجود ندارد.
وی در ادامه اظهار کرد: مدیریت سازمان ملل در غزه پس از جنگ غیرعملی است و گزینههای دیگری نیز از جمله اجرای ماموریت برای ناظران سازمان ملل وجود دارد.
به گفته معاون دبیرکل سازمان ملل، مصونیت از مجازات در جنگ غزه به قدری رایج است که ممکن است نیاز به ایجاد یک دادگاه ویژه برای آنچه اتفاق میافتد، وجود داشته باشد.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد که خوی ضدبشری رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه بیش از هر زمان دیگری نمایان شده است.
وی نوشت: چهره واقعی و خوی ضدبشری رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه بیش از هر زمان دیگری نمایان شده است.
پس از کشتار صدها فلسطینی و اقدام صهیونیستها در ممانعت از انتقال پیکر آنها به بیرون، محوطه بیمارستان الشفاء در غزه به گور جمعی تبدیل شده است.
همچنین تصاویر منتشر شده پس از عقبنشینی ارتش رژیم صهیونیستی از بیمارستان کمال عدوان، نشان میدهد که برخی بیماران و مجروحان در محوطه بیمارستان توسط بلدوزرها زنده به گور شدهاند.
تحقیقات بینالمللی در این زمینه یک ضرورت است.
خبرگزاری رویترز اعلام کرد که بریتیش پترولیوم (BP شرکت نفت و گاز انگلیسی) تصمیم گرفت تمام عملیات ترانزیت نفتکشها از طریق دریای سرخ را متوقف کند؛ خبرگزاری بلومبرگ نیز نوشت که وضعیت امنیتی متشنج در دریای سرخ پشت تعلیق همه عملیاتهای بریتیش پترولیوم است.
با شهادت عبدالله علوان، گزارشگر رادیویی فلسطینی بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه جبالیا در شمال غزه، شمار شهدای خبرنگار بر اثر حملات رژیم صهیونیستی طی ۷۰ روز گذشته به ۹۶ نفر رسید؛ صبح امروز نیز خبر شهادت حنین القطشان، خبرنگار فلسطینی اعلام شده بود.
حمله ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان الشفاء غزه به شهادت ۲۶ فلسطینی منجر شد؛ درگیریها در نزدیکی بیمارستان الشفاء غزه همچنان ادامه دارد.
روزنامه عبریزبان هاآرتص فاش کرد که شماری از اسرای ساکن نوار غزه که ارتش رژیم صهیونیستی در جریان جنگ بازداشت کرد، در زندان سدیه تیمان در نزدیکی بئر السبع «به علت شرایط بسیار سخت» (زیر شکنجه) به شهادت رسیدند.
دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد: اسرائیل از گرسنگی دادن غیرنظامیان بهعنوان سلاح در غزه استفاده میکند؛ این جنایت جنگی است؛ ارتش اسرائیل عمدا از ارسال آب، غذا و سوخت به غزه جلوگیری کرده و مانع کمکرسانی میشود.
ارتش رژیم صهیونیستی به بخشهایی از شهر «جنین» یورش برد؛ نظامیان صهیونیست در یورش به الخلیل، بیت لحم و نابلس به سمت شهروندان فلسطینی شلیک کردند؛ یورش صهیونیستها به «جنین»، بیت لحم، نابلس و الخلیل به جراحت چند فلسطینی منجر شد.
شورای امنیت سازمان ملل امروز، قطعنامه پیشنهادی امارات برای آتشبس در غزه را به رای میگذارد؛ قطعنامه قبلی در این باره که از سوی امارات ارائه شده بود، از سوی آمریکا وتو شد.
آمریکا طی ۷۰ روز گذشته، یک بار دیگر نیز قطعنامه آتشبس در غزه را وتو کرده بود.
تاکنون فقط مجمع عمومی سازمان ملل ۲ قطعنامه غیرالزامآور را برای آتش بس در غزه تصویب کرد.
بمباران مناطق مختلف غزه ادامه دارد؛ ارتش رژیم صهیونیستی همچنان بیمارستانهای غزه را هدف بمبارانهای خود قرار میدهد؛ بیمارستان ناصر در ساعاتی پیش هدف بمباران قرار گرفت؛ بر اثر این بمباران یک زن به شهادت رسید و سه نفر دیگر مجروح شدند.
وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که هدف قرار دادن بیمارستان ناصر بخشی از برنامه رژیم اشغالگر برای انهدام بخش درمان غزه است.
کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از رئیس موساد اعلام کرد که مذاکرات برای میانجیگری جهت برقراری آتشبس جدید آغاز شده است.
خانوادههای بازداشتشدگان صهیونیست اعلام کردند که به تحصن خود ادامه میدهند.
سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از مرگ چند نظامی زخمی بستری در بیمارستانهای اراضی اشغالی خبر داد.
یک خبرنگار فلسطینی در جریان حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه النصیرات به شهادت رسید؛ شمار شهدای خبرنگار فلسطینی به ۹۵ نفر رسید.
ارتش رژیم صهیونیستی از کشته شدن چهار نظامی خود در نبرد غزه خبر داد.
انتهای پیام/