اسلامی: سازمان انرژی اتمی وظیفه راهبردی و قدرتسازی را برای کشور دارد
خبرگزاری میزان - پروژه جایگزینی لیزر فیبری بومیسازی شده توسط مرکز علوم و فنون لیزر ایران با لیزر گازی روز چهارشنبه، ۲۲ آذر، با حضور محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی و جمعی از مدیران ارشد صنعت هستهای و نیز محمدیاسر طیبنیا، مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
اسلامی پس از حضور در مجموعه فولاد مبارکه و بازدید از بخشهای نورد گرم و سرد، فولادسازی، آزمایشگاه پرتوزا، گندلهسازی، پروژه جایگزینی لیزر فیبری بومیسازی شده توسط مرکز علوم و فنون لیزر ایران با لیزر گازی را افتتاح کرد.
پروژه جایگزینی لیزر گازی با لیزر فیبری در ماشین جوش اسیدشویی ۲ در شرکت فولاد مبارکه اصفهان با هدف کاهش مدت زمان عیبیابی و توقفهای ناشی از لیزر گازی انجام شده است.
این پروژه در مدت زمان ۴ سال و به بهرهمندی از توان ۱۰۰ درصدی فنی و علمی متخصصان داخلی و با بودجهای معادل ۹۳ میلیارد ریال اجرایی شده است.
اسلامی: سازمان انرژی اتمی وظیفه راهبردی و قدرتسازی برای کشور را دارد
اسلامی در آیین بهرهبرداری از پروژه جایگزینی لیزر فیبری بومیسازی شده شرکت فولاد مبارکه، گفت: اقدامهای فولاد مبارکه در ابعاد مختلف زندگی مردم و جامعه موثر است و با توجه به نیاز فولاد مبارکه، از تکمیل ظرفیت جوش لیزری این شرکت حمایت میکنیم؛ اکنون در ۱۵۰ مجتمع بزرگ صنعتی کشور ابزار دقیق هستهای ایجاد شده و مورد استفاده قرار میگیرد که شرکت فولاد مبارکه اصفهان یکی از این صنایع است.
رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: متخصصان و کارشناسان سازمان انرژی اتمی با توکل بر خدا و با روحیه جهادی، کار طراحی، تعمیر و نگهداری ابزارهای دقیق را پیگیری کردند و اکنون کشور از واردات اینگونه محصولات بینیاز شده است؛ امیدوارم در این مسیر پرافتخار با گامهای مستحکمتری حرکت کنیم.
معاون رئیسجمهور اظهار کرد: کاری که سازمان انرژی اتمی برای شرکت فولاد مبارکه انجام داده، سبب شده تا این پروژه با هزینه بسیار کمتری و نیز عدم نیاز به واردات، این محصول تولید شود؛ سازمان انرژی اتمی وظیفه راهبردی و قدرتسازی برای کشور را دارد، البته در این مسیر دشمنان با تحریم درصدد جلوگیری از پیشرفت ایران بودند که در این راه شکست خوردند.
طیبنیا: گامهای جدید صنایع در زمینه ساخت تجهیزات از طریق مهندسی معکوس برداشته میشوند
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در در آیین بهرهبرداری از پروژه جایگزینی لیزرفیبری بومیسازی شده در این شرکت، گفت: اتفاق مبارکی که طی چند سال اخیر به علت تحریمها افتاده، این بوده که صنایع کشور ما از طریق مهندسی معکوس گامهای جدیدی در زمینه تحقق خودکفایی برداشتهاند و توانستهاند محدودیتها را پشت سر بگذارند.
طیبنیا، در ادامه گفت: قطعات و تجهیزاتی که نقش مهمی داشتند، اکنون با تکنولوژی روز دنیا در داخل کشور بومیسازی شدهاند؛ سازندگان خارجی در زمینه جوش لیزری در خط تولید فولاد مبارکه طی ۱۰ سال گذشته همکاریهای لازم را نداشتند.
وی بیان کرد: نگاه ما تا به امروز رو به گذشته و از طریق مهندسی معکوس بود، اما اکنون نگاه ما رو به آینده و نوآوری است و در این مسیر به دنبال این هستیم که گامهای جدی رو به آینده برداریم.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: امیدوارم با همت عالی که طی دهههای گذشته نشان دادیم، خواستن را به توانستن و خودکفایی تبدیل کنیم.
انتهای پیام/