۸ دفتر خدمات الکترونیک قضایی برای تسهیل امور قضایی مردم آذربایجان غربی اضافه میشود
خبرگزاری میزان - ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این همایش با تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، با اشاره به جنایتهای ضد بشری و نسل کشی رژیم منحوس و کودک کش صهیونیستی این جنایتها را محکوم کرد.
عتباتی در ادامه به موضوع همایش پرداخت و گفت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بار سنگینی را از دوش دستگاه قضایی برداشته است و نگاه دستگاه قضایی به دفاتر به عنوان یار و همکار است، چرا که وجه مشترک هر دو مجموعه همراهی در مسیر اجرای عدالت و احقاق حق است.
وی افزود: دستگاه قضایی استان مردم را، ولی نعمت خود میداند و یکی از نهادهایی که جهت تکریم مراجعین به آن و رعایت حقوق اولیه آنها به بهترین شکل ممکن تشکیل یافته است، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میباشند از این رو باید این خدمات را توسعه و بهبود بخشید.
وی از معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان خواست در استقرار ۸ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در استان را سرعت بخشند تا گامی دیگر در تسهیل ارائه خدمات به مردم شریف استان برداشته شود.
رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: انتظار و تاکیدی که از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی داریم این است که عملکرد خود را با برنامههای ابلاغی دادگستری استان و سیاستهای ابلاغی قوه قضاییه وفق دهند و این امور به عنوان چارچوب حوزه فعالیت خود قرار دهند.
مقام ارشد قضایی استان در ادامه تاکید کرد: این همایش میبایست سه خروجی داشته است، که تقویت نظارت ها، تلاش برای صلح و سازش در دفاتر با صدور ابلاغ صلح یاری برای تمامی مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و تشکیل کارگروه هم اندیشی برای طراحی و اجرایی طرحهای جدید برای حرکت به سمت و سوی توسعه خدمات در بستر الکترونیک است و نباید نگاه سنتی به موضوعات نداشت، چرا که قوه قضاییه و مجموعه مدیریتی دادگستری استان از ایدههای جدید استقبال میکند.
عتباتی در پایان با اشاره لزوم توسعه ابلاغ الکترونیک گفت: در حال حاضر ابلاغ الکترونیک در استان ۹۶ درصد میباشد، ولی میبایست با تکمیل بانک اطلاعاتی این میزان را به ۹۹ درصد رساند.
ابراهیمی رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب ارومیه و حاتمی رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان به عنوان یکی دیگر سخنرانان، نکات و مشکلاتی که نیاز است دفاتر خدمات الکترونیک در زمان اخذ دادخواست ها، مستندات و ضمائم به آنها توجه داشته باشند تا دادگاهها و طرفین پرونده را دچار مشکل نکنند پرداختند و ارشاداتی را ارائه کردند.
زارع معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه یکی از مهمترین طرحهای قوه قضاییه در سالهای اخیر، ارائه خدمات قضایی در بستر الکترونیک که مبتنی بر مبنای قانونی است، گفت: اجرای طرح دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گام بسیار مهمی درخصوص تحول فناوری اطلاعات در قوه قضاییه و توسعه دولت الکترونیک بود که پیشینه آن در استان به سال ۱۳۹۳ با افتتاح سه دفتر در مرکز بر میگردد.
حاتمی رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان هم در این همایش به بیان مطالبی در باب رعایت قوانین و مقررات پرداخت و سپس درویشی نماینده دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان با تقدیر از همراهی مجموعه مدیریت و معاونت فناوری اطلاعات دادگستری استان از خدمات دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بیان داشت: دستگاه قضایی استان همیشه یار و یاور دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در ارائه خدمات سالم و بهینه میباشند.
لازم به ذکر است در ادامه این همایش از مدیران نمونه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با اهدای لوح تقدیر توسط رئیس کل دادگستری استان تجلیل به عمل آمد و در پایان دوره آموزشی برای آنها برگزار شد.
انتهای پیام/