افزایش سیلاب‌ها و بروز خشکسالی در نقاط مختلف کشور ناشی از تغییر اقلیم/ مراکز علمی در این خصوص راهکار عملی ارائه نمایند

14:06 - 18 آذر 1397
کد خبر: ۴۷۴۳۲۸
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت::با توجه به وسعت خسارت‌های ناشی از جاری شدن سیل، تلاش می‌شود با حمایت از آسیب دیدگان بخشی از خسارات جبران شود.

به گزارش گروه جامعه اسماعیل نجار در جریان بازدید از مناطق سیل زده شهرستان لردگان در استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امسال نسبت به سال گذشته میزان بارش هابه مقدار قابل توجهی افزایش داشته است اظهار داشت میزان بارش‌های کشور تا ۱۶ آذر ۸۵ میلیمتر بوده که دوره مشابه در سال قبل ۲۶ میلیمتر بوده و میزان بارش ۲۲۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه پنج درصد از اعتبارات کل بودجه کشور به مدیریت بحران اختصاص دارد که خسارات ناشی از رخداد‌های طبیعی به پیشنهاد سازمان مدیریت بحران کشور و تایید سازمان برنامه و بودجه تخصیص می‌یابد گفت: از این میزان اعتبار، سه درصد برای پیش بینی و پیشگیری و ۲ درصد برای مقابله با حوادث و مخاطرات طبیعی در نظر گرفته شده است.

نجار از جبران خسارت‌های وارده به زیرساخت‌ها و منازل مسکونی شهرستان لردگان خبر داد و تصریح کرد: در سیل اخیر علاوه بر آسیب‌هایی که به منازل مسکونی مردم وارد شد، تأسیسات، جاده‌ها، پل‌ها و زیرساخت‌های آب، برق و گاز نیز خسارت دیدند.
وی با تاکید بر اینکه مردم باید به این نکته توجه داشته باشند که به حریم رودخانه تجاوز نکنند و در مناطقی که احتمال بروز حوادث است مستقر نشوند، گفت: متاسفانه بسیاری از حریم رودخانه تصرف شده و ساخت و ساز انجام گرفته است.

همچنین شب گذشته نشست تخصصی کارگروه خشکسالی استان چهارمحال و بختیاری به ریاست استاندار و با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه‌های مرتبط برگزار گردید.

نجار در این نشست با اشاره به اینکه خشکسالی از جمله مشکلات دامنه دار مدیریت بحران در کشور است گفت: به دلیل وقوع پدیده خشکسالی در یک دهه اخیر، بخش اعظمی از باغات کشور دچار خشکسالی و خسارت شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به سیلاب اخیر لردگان اشاره و خاطر نشان کرد: براساس برآورد‌های صورت گرفته توسط استانداری در بارش‌های اخیر ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از مجموع ۱۴ هزار کیلومتر کانال کشاورزی در استان تخریب و بیش از ۲۵ میلیارد ریال خسارت وارد شده است.

رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور افزود: با توجه به گستره خسارت‌های بخش کشاورزی تلاش می‌شود با توسعه خدمات بیمه‌ای بتوان در راستای کمک به صندوق توسعه بیمه کشاورزان کمک کرده و خسارات را جبران نماییم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *