دریادار سیاری: توان دفاعی کشور را در جهت تثبیت صلح در منطقه افزایش میدهیم
خبرگزاری میزان - به گزارش دفاعپرس، امیر دریادار «حبیبالله سیاری» معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی در افتتاحیه نمایشگاه بینالمللی صلح و دفاع ارتش جمهوری اسلامی ایران که صبح امروز (دوشنبه) با حضور وابستگان نظامی و دانشجویانی از کشورهای مختلف در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس) برگزار شد، اظهار داشت: از اینکه توفقیق پیدا کردم در این مجلس حضور پیدا کنم خوشحال هستم و از دانشگاه فرماندهی و ستاد به دلیل برگزاری پنجمین نمایشگاه کتاب صلح و دفاع تشکر میکنم.
امیر سیاری افزود: امیرالمؤمنین علی (ع) میفرمایند که اگر صلح میخواهی، آماده جنگ باش. این جمله، بسیار پربار و معنادار است و معنا و مفهوم این کلام نشان دادن بازدارندگی بالاست. اگر ما توان دفاعی و بازدارندگی بالایی داشته باشیم، دیگران نمیتوانند قصد تهاجم به ما را داشته باشند. این موضوع باید در همه جای دنیا وجود داشته باشد تا به صلح جهانی برسیم.
معاون هماهنگکننده ارتش ادامه داد: این بیان امیرالمؤمنین علی (ع) سرلوحه کار ما است. ما به دنبال این هستیم که به قدری توان دفاعی خود را بالا ببریم که صلح را در منطقه تثبیت کنیم. دو کلمه «صلح» و «دفاع» در دین، ارزشهای انقلابی و فرهنگ ملی ما پسندیده و توصیه شده است.
وی اضافه کرد: ما ملت صلحطلبی هستیم و قصد تهاجم به هیچ کشوری را نداریم. صلح در بین ارزشهای دینی بسیار پسندیده است؛ در عین حال دفاع نیز بسیار توصیه شده و از واجبات دینی ما محسوب میشود؛ لذا این دو موضوع، جزء ارزشها و افتخارات ملت ایران محسوب میشوند.
دریادار سیاری گفت: موضعگیریهای امام خمینی (ره) در دفاع مقدس حکایت از صلحطلبی ملت ایران دارد؛ وقتی که هیأتی از سازمان ملل آمدند و درخواست صلح و آتشبس کردند، حضرت امام (ره) فرمودند که ایرادی ندارد، ارتش بعث ابتدا باید از مرزهای ایران خارج شود تا بتوانیم به آتشبس برسیم؛ در غیر اینصورت جنگ بستگی به شرافت و عزت ما دارد و ما حاضریم تا ۲۰ سال آینده هم با دشمن متجاوز بجنگیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: این موضعگیری امام (ره) کاملاً عالمانه، هوشمندانه و عزتمندانه بود؛ همچنین ایشان موضعگیری دیگری داشتند و آن زمانی بود که در ابتدای دفاع مقدس، هنگامی که از مرز، آبادان را با خمپاره میزدند و ما هم آمادگی اقدام متقابل را داشتیم و میتوانستیم که فاو را مورد هدف قرار دهیم، اما امام (ره) اجازه ندادند؛ زیرا معتقد بودند که نباید مناطق مسکونی را مورد هدف قرار داد.
انتهای پیام/