هاشمی: سرپرستان فدراسیونها نباید در انتخابات شرکت کنند/ شرایط نابرابری با کشورهای رقیب داریم
خبرگزاری میزان - سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره شرایط کاروان اعزامی ایران برای حضور در بازیهای آسیایی هانگژو اظهاراتی داشت که گزیده آنرا در زیر میخوانید:
*در راستای حمایت از فدراسیونهای اعزامی بازیهای آسیایی نزدیک به ۷۰ درصد بودجه فدراسیونها را پرداخت کردهایم و به صورت میانگین ۳۰ درصد بودجه مصوب از فدراسیونها مانده که تا یک ماه آینده ۱۰۰ درصد اعتبار بودجه فدراسیونهای اعزامی به بازیهای آسیایی پرداخت خواهد شد.
*همچنین بودجه برخی از فدراسیونها بیش از ۱۰۰ درصد رشد داشته که تا کنون از این بودجه به صورت میانگین ۷۰ درصد پرداخت شده است.
*پاداشها با قیمت دلار روز ۲۰۰ درصد رشد داشته است. کمیته ملی المپیک ۲۰ میلیارد اعتبار را نیز در بحث کمک به مربیان کنار گذاشته است.
*مشکلات را برای افتخارآفرینی باید کنار بگذاریم.
*شرایط یکسانی با سایر رقبا در آسیا نداریم برخی کشورها پاداشی مثل ما و برخی پاداش بهتری برای ورزشکاران دارند. آنها سالنهای بزرگی دارند، ولی ما یک سالن آن هم در آکادمی برای کاراته و بوکس داریم. اگر زیر ساخت وزنهبرداری ۱۵ سال پیش ساخته شده بود امروز این رشته مشکل نداشت.
*برخی فدراسیونهای ما انتظار ایجاد زیرساخت از ما دارند در حالیکه خود فدراسیونها باید این کار را در سالهای گذشته انجام میدادند مانند برخی رشتههایی که الان این امکانات را برای ورزشکاران خود فراهم کردهاند.
*برخی از فدراسیونهای ما جسارت بیشتری دارند، چون منابع را خودشان میآورند.
*در بحث بورسیهها هم اقدامات خوبی صورت گرفت و تلاش شد تا حد امکان حق را به حقدار بدهیم.
*اختلافات زیادی در برگزاری انتخابات فدراسیونها وجود دارد و اعتقاد قلبی دارم سرپرستان فدراسیونها حق حضور در انتخابات را ندارند چراکه بدون شک اعمال نظر لازم را برای رسیدن خودشان به صندلی ریاست خواهند داشت، این اشکال است که باید اصلاح شود.
*شرح وظایف ما با وزارت ورزش تداخل دارد، اما همیشه گفته میشود در تعامل این اختلافات حل شده است.
*در بحث تصمیمگیری برای اینکه چطور تیم را ببندیم دچار چالش هستیم. در فوتبال سرمربی تصمیم میگیرد تیمش را چطور ببندد، اما آیا من به عنوان سرمربی و مسئول کاروان این اختیار را دارم؟ متأسفانه چالشهای زیادی در این زمینه داریم. اول ستاد عالی بازیها، بعد هیئت اجرایی، شورای المپیک آسیا، کمیته برگزاری مسابقات و بعد حوزههای نظارتی در تصمیمگیریها نقش دارند. ما در این تعاملات چگونه میتوانیم یک تیم عالی ببندیم؟ وزارت ورزش بودجه دارد و اماکن در اختیارش است و ورود خواهد کرد.
*بنده و آقای خسرویوفا پاسخگوی کاروان هستیم و اگر در شاخص و پرداخت چالشهایی هم داریم فقط موضوعی کارشناسی است. اما تلاش برای بهبود است. چرا یک آکادمی شماره ۲ نداریم؟
*الان در حال تلاش برای اختصاص زمین هستیم تا استارت کار را بزنیم تا آکادمی شماره ۲ را هم داشته باشیم.
*پرداخت حقوق به ورزشکاران را ۲ بار در ستاد عالی بازیها مطرح کردم، پولش را هم داشتیم، اما مصوب نشد. میدانم اگر اینکار را میکردیم و حقوق میدادیم ورزشکار قطعاً دغدغه کمتری داشت. تلاش میکنیم در جلسه آینده ستاد بازیها حداقل برای یکی، ۲ ماه باقیمانده این مصوب و پرداخت حقوق را داشته باشیم.
*تخفیف خوبی از هواپیمایی ماهان برای اعزام کاروان گرفتیم. حدود ۱۵ میلیارد تخفیف گرفتیم، ضمن اینکه پرواز مستقیم انجام میشود.
*در این شرایط نباید پیشبینی کنیم، امروز تحلیل ما ۱۵ طلا، ۱۵ نقره و ۲۵ برنز است. تحلیلها به صورت روزانه است و شاید ۲ ماه قبل تحلیل دیگری بود، اما تلاش این است که بهترین نتیجه را بگیریم. حمایتهای خوبی از سوی دولت، وزارت ورزش و ... صورت گرفت. تلاش ما این است که جایگاه ششم را حفظ کنیم و حتی بهتر کنیم. نگاه ما نگاه امیدوارانه و موفقیت است.
*جلسه هیئت اجرایی کمیته امروز با گزارش کادر سرپرستی همراه بود. مصوب شد کلیات ۵۳۰ نفر ملاک باشد، ولی در جلسات آینده در برخی نفرات و رشته کاهش و در برخی نفرات تغییر داریم. تلاش میکنیم با گزارش توجیهی نفرات مد نظر فدراسیونها را تغییر دهیم. در رشتههای تیمی کاهش رشته با جریمه همراه است. لیست دقیق نفرات در جلسه بعدی اعلام خواهد شد.
*۷۰ درصد بودجه به صورت متوسط به فدراسیونها به خصوص اعزامیها به هانگژو پرداخت شده و تا شهریور ۱۰۰ درصد میشود. پولهای ما در چارچوب تفاهم نامه است و کسانی که امضا نکنند نمیتوانند پول دریافت کنند. برخی میپرسند ۶ ماه دوم سال چه میشود که در مورد آن باید بگویم پرداخت حقوق و ... فدراسیونها بر عهده ما نیست. دو هفته پیش جدولی در بحث پاداش ورزشکار، مربی و کادر سرپرستی با ۱۵ آیتم تصویب شد. در دو بند پیشنهاداتی بود که در جلسه بعد تصمیم گیری خواهد شد. اگر تغییری اتفاق بیفتد اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام/