چشیدن «خوراک‌های ایرانی» در شبکه مستند

11:11 - 10 تير 1402
کد خبر: ۴۷۲۰۹۱۷
چشیدن «خوراک‌های ایرانی» در شبکه مستند
مجموعه مستند «خوراک‌های ایرانی» از امروز روی آنتن شبکه مستند سیما می‌رود.

خبرگزاری میزان- مجموعه مستند «خوراک‌های ایرانی» در ۲۸ قسمت تهیه شده و از زاویه‌ای متفاوت به فرهنگ و هویت ایرانی نگاه کرده است.

تهیه و کارگردانی این مجموعه مستند را عبدالرحیم صاحب الفصول بر عهده دارد و تحقیق و پژوهش آن بر عهده سمیه صفری بوده است

چشیدن «خوراک‌های ایرانی» در شبکه مستند

این مجموعه مستند برگرفته از علم گاسترومی (علم و فرهنگ تهیه، تولید و مصرف غذا) است و در آن تلاش شده در گردشگری و صنعت توریسم تمرکز را از روی یک منطقه برداشته و با بیانی تصویری، گردشگر را به واسطه خوراک‌های ایرانی به تمامی مناطق هدایت کند.

چشیدن «خوراک‌های ایرانی» در شبکه مستند

در «خوراک‌های ایرانی» ظرفیت هر منطقه با معرفی اقامتگاه‌ها، بستر فرهنگی هر منطقه، آداب و رسوم، مناطق دیدنی و از همه مهمتر خوراک‌های محلی، اطلاعاتی کمتر شنیده شده به گردشگران هدیه می‌شود.

این مجموعه مستند از امروز شنبه ۱۰ تیر روی آنتن شبکه مستند سیما می‌رود و شنبه تا چهارشنبه ساعت۱۸:۴۰ در جدول پخش این شبکه قرار دارد.

چشیدن «خوراک‌های ایرانی» در شبکه مستند

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *