سردشت نمادی از جنایت رژیم صدام و غرب/پیگیری پرونده حمله شیمیایی در لاهه
شبنم شیخی، از جانبازان بمباران سردشت در گفتوگو با خبرگزاری میزان ضمن تشریح ابعاد حمله شیمیایی مذکور و بروز برخی مشکلات برای مصدومین این حمله، گفت: ما با مشکلاتی مضاعف به خصوص پس از شیوع ویروس کرونا که دسترسی به داروهای تنفسی را دشوارتر کرد، روبرو شدیم.
وی با اشاره به اینکه تحریمها همواره مانع بزرگی در دسترسی جانبازان به دارو بوده است، اظهار کرد: اکنون این مانع بیشتر شده چرا که در پی شیوع ویروس کرونا و مشکلات ریوی، تقاضا برای برخی از داروها افزایش یافته است.
این جانباز بمباران شیمیایی سردشت با بیان اینکه باید بیشتر به موضوع این حادثه پرداخته شود، عنوان کرد: سردشت باید به نماد تبدیل شود؛ اکنون شهری مانند هیروشیما دیگر یک مکان و یک شهر نیست بلکه به یک نماد تبدیل شده است.
به گفته وی، سردشت نیز اکنون تبدیل به بخشی از فرهنگ و تاریخ ایران شده است و باید این حادثه به خوبی شناسانده شود.
این جانباز بمباران سردشت در ادامه با اعلام اینکه اکنون پروندهای در دیوان لاهه در خصوص حادثه سردشت در جریان است، بیان کرد: شماری از جانبازان حمله سردشت پیگیر این پرونده هستند، اما این امر نیاز به یک پشتوانه دیپلماتیک قوی دارد؛ با این وجود اقداماتی نیز در این زمینه صورت گرفته است.
شیخی در بخش دیگری با بیان این مطلب که در تعدادی از نشستهای سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی شرکت داشته، میگوید: در این نشستها من به عنوان راوی زنده بمباران شیمیایی سردشت حضور داشته و افراد حاضر نیز تحت تاثیر قرار میگرفتند چرا که چنین رویدادی برای آنها قابل باور نبود.
این جانباز حمله شیمیایی سردشت ضمن ابراز امیدواری درباره حضور بیشتر در اینگونه نشستها به عنوان سند زنده جنایت صورت گرفته در سردشت، گفت: ما باید چشم جهانیان را به روی این فاجعه باز کرده تا این موضوع برای آنها ملموستر شود.
انتهای پیام/