بحران برداشتن اجباری اعضای بدن قربانیان برده داری مدرن در انگلیس

8:09 - 16 ارديبهشت 1402
کد خبر: ۴۷۱۱۰۷۱
دسته بندی: حقوق بشر ، عمومی
بحران برداشتن اجباری اعضای بدن قربانیان برده داری مدرن در انگلیس
بحران قاچاق یا برداشتن اجباری اعضای بدن قربانیان برده داری مدرن در انگلیس که در سال‌های اخیر به موضوعی بحث برانگیز در این کشور تبدیل شده، سبب شد تا پلیس انگلیس درصدد شناسایی موارد بیشتری از این موضوع در سراسر این کشور باشد.

خبرگزاری میزان – افشا شدن موضوع قاچاق بدن اعضای انسان در قالب بحران برده داری مدرن در انگلیس سبب شد تا کارآگاهان تیم برده داری مدرن و بهره کشی از کودکان انگلیس درصدد بررسی اتهام‌های بیشتر درباره قاچاق افراد به لندن، پایتخت انگلیس و دیگر شهر‌های این کشور برای استفاده از اعضای بدنشان باشد.

به گزارش «گاردین»، کارآگاهان تیم برده داری مدرن و بهره کشی از کودکان اسکاتلندیارد اعلام کردند که عملیات Manoa (تحقیقات مربوط به محکومیت سه قاچاقچی اعضای بدن) ادامه دارد.

Det Supt Andy Furphy که تیم برده داری مدرن را برای پلیس انگلیس هدایت می‌کند، بدون اعلام جزئیاتی مانند هویت قربانیان و اعداد و ارقام مربوط به این موضوع، اعلام کرد موارد متعددی از جعل مدارک قربانیان برده داری مدرن برای پیوند اجباری اعضای بدن را ثبت کرده است.

این نهاد همچنین اعلام کرد که گستره این بحران فراتر از لندن بوده و در شهر‌های مختلف انگلیس نیز مشاهده و ثبت شده است.

بر اساس اعلام Det Supt Andy Furphy، چون این موضوع در سال‌های اخیر چندان مورد بررسی قرار نگرفته، شناسایی ابعاد آن هنوز دشوار است، اما به محض برجسته شدن آن قربانیان یکی پس از دیگری جلو می‌آیند؛ با وجود تخمین‌های سازمان بهداشت جهانی مبنی بر انجام تا ۱۰ درصد از پیوند اعضا در سطح جهان در بازار سیاه، هنوز نمی‌توان سهم انگلیس از این بحران را با دقت اعلام کرد.

همکاری پزشکان انگلیسی با قاچاق اعضای بدن

برداشت اجباری اعضای بدن در انگلیس به ویژه در سیستم بررسی پیوند عضو زنده خود را نشان داده است؛ این پرونده نشان می‌دهد که برخی از پزشکان انگلیسی با این روند همکاری دارند و به ازای دریافت حق السکوت با برداشتن اجباری اعضای بدن قربانیان برده داری مدرن موافقت می‌کنند.

کارآگاهان انگلیسی که در مورد قاچاق اعضای بدن تحقیق می‌کنند، به پزشکان هشدار دادند که در رابطه با این موضوع هوشیار باشند.

برده داری مدرن و قاچاق اعضای بدن

به گزارش «رویترز»، بحران برده داری مدرن در انگلیس در حالی به چالشی جدی تبدیل شده که پیامد‌ها و بحران‌های جانبی آن در حال نمایاندن خود هستند؛ برداشت اجباری اعضای بدن یکی از بحران‌هاییست که از برده داری مدرن در انگلیس به وجود آمده است.

قربانیان برداشتن اجباری اعضای بدن در معرض آزار و شکنجه قرار دارند؛ اعضای بدن آن‌ها بدون رضایت یا از طریق اجبار به زور خارج می‌شوند تا در پیوند عضو استفاده شوند؛ آن‌ها به طور غیرقانونی به بازاری از خریداران فروخته می‌شوند که نقش مهمی در تداوم این بحران دارند؛ اعضای قاچاق شده و بافت انسانی نیز می‌توانند در ساخت دارو‌ها و تحقیقات پزشکی استفاده شوند.

انون مربوط به اعلام رضایت و اقدامات مستندسازی کنونی برای جلوگیری از این بحران در انگلیس ناکافی است، زیرا فقط در مورد بافتی که در داخل انگلیس تهیه می‌شود، اعمال می‌شود.

باند‌های جنایتکار و قاچاقچیانی که خارج از سیستم‌های قانونی فعالیت می‌کنند، از افرادی که به دلیل نیاز به منابع مالی یا وضعیت مهاجرت غیرقانونی آسیب پذیر شده اند، سوء استفاده می‌کنند؛ ترس از اخراج یا تهدید قاچاقچیان برای وادار کردن افراد به فروش اعضای بدنشان از مهم‌ترین عوامل تداوم این بحران هستند.

قربانیان عموما پس از جراحی اغلب بدون مراقبت‌های بعدی رها می‌شوند و در معرض خطر بالای ابتلا به عوارض جدی سلامتی هستند، حتی در نتیجه می‌میرند.

برداشتن اجباری اعضای بدن شکلی از قاچاق انسان است که در آن، فاحش‌ترین نقض حقوق بشر بر بدن افراد به حاشیه رانده شده و از نظر سیستمی ضعیف‌تر اعمال می‌شود.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *