یک نماینده مجلس: لایحه ارتقای امنیت زنان آرامش را به جامعه تزریق میکند
سارا فلاحی در گفتوگو با میزان، با اشاره به تصویب کلیات لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» ضمانت اجرایی را از مهمترین نقاط قوت این لایحه دانست و بیان کرد: ۱۵ دستگاه مسئول اجرای این لایحه است و اگر به وظایف خود عمل نکنند دستگاه قضا نقش مؤثر برای مقابله با ترک فعل آنها دارد.
نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» مبتنی بر نظام دانایی حاکم بر کشور است و تلاش شده مواردی که با این موضوع زاویه دارد حذف شود.
وی با اشاره به اینکه لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» خانواده محور است ادامه داد: این لایحه زن را عمدتا در خانواده مورد توجه قرار میدهد ضمن اینکه زن به عنوان یک انسان نباید درمقابل انواع تعرضات قرار بگیرد.
فلاحی اظهار کرد: توازن بین رویکرد پیشگیرانه و قضایی در لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» وجود دارد و این یکی از نقاط قوت لایحه است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» حامل پیام است و آن اینکه اجازه داده نمیشود به عنوان مظاهر اصلی سلامت جامعه و بقای خانواده امنیت و کرامت زنان به خطر بیفتد.
وی گفت: در لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» قانون از زنان حمایت خواهد کرد و زنان از اینکه در سایه قانون قرار دارند احساس امنیت میکنند و همه چیز به وجدان و اخلاقیات واگذار نشده است. این لایحه یک نوع نهادسازی جدید است که میتواند امنیت و آرامش را به جامعه تزریق کند.
لازم به ذکر است که در جلسه علنی یکشنبه، ۲۰ فروردین ماه پس از اظهارات نمایندگان موافق و مخالف؛ کلیات لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» با ۱۹۰ رأی موافق، ۴۵ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع تصویب شد.
انتهای پیام/