۲هزار و ۴۰۹ نقطه حوزه سلامت فاقد زیرساختهای ارتباطی هستند
خبرگزاری میزان - به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، سید رضا مظهری در اجلاس روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور در مجتمع شهدای سلامت مشهد مقدس با اشاره به برگزاری کارگاهها و کارگروههای تخصصی نقش فناوری اطلاعات در این اجلاس، اظهار داشت: مشکلات، چالشها و راهکارهای بهبود نقش فناوری اطلاعات در پزشکی خانواده و نظام ارجاع با حضور روسای دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی بررسی شد.
وی افزود: عمده اطلاعات حوزه سلامت در حیطه پزشکی خانواده و نظام ارجاع از سه منبع HIS (سیستم اطلاعات بیمارستانی)، نسخههای سرپایی و سامانههای چهارگانه بهداشت شامل ناب، پارسا، سینا و سیب جمع آوری میشود.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در سامانه ارجاع الکترونیک، امکانات بسیار خوبی برای تشخیص، ویزیت و آزمایشها و همچنین ارجاع به یک متخصص یا فوق تخصص دیگر در نظر گرفته شده است. در وزارت بهداشت، پنل میان ابزار نوبت دهی الکترونیک برای بیش از ۶۰۰ بیمارستان ایجاد شده است. امکان رصد نوبتهای الکترونیکی در تمام بیمارستانهای کشور نیز وجود دارد.
وی گفت: آمار و فناوری اطلاعات برای اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع، همانند ستون فقرات است و هماهنگی بسیار خوبی برای اجرای این دو طرح ملی و سراسری با معاونتهای بهداشت و درمان وزارت بهداشت ایجاد شده است.
انتهای پام/