شرکت ۶۰۰ هزار نفر در دومین جشنواره رفیق خوشبخت ما
خبرگزاری میزان - به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلالاحمر؛ یعقوب سلیمانی دبیر کل جمعیت هلالاحمر در مراسم اختتامیه دومین جشنواره رفیق خوشبخت ما گفت: امیدواریم با خدمت بی منت در هلالاحمر به آنچه وظیفه داریم جامه عمل بپوشانیم.
سلیمانی افزود: رهبری در سخنانی گفته اند، قضایای دفاع مقدس را باید مستند، تدوین و مستدل کرد و باید کاری کرد که نسل جدید از این ذخیره عظیم استفاده روح کنند.
این مقام مسئول در ادامه تشریح سخنان رهبری توضیح داد: با این اقدامات است که جوانان، امید پیدا میکنند و خودشان را میشناسند. عرصههای دفاع مقدس را نباید فراموش کرد و خاطره درخشان روزهای بزرگ دفاع مقدس باید با قوت و قدرت بیشتر باقی بماند. باید تا میتوانیم این اقدامات را در عرصه فرهنگ به نمایش بگذاریم.
سلیمانی توضیح داد: جشنواره رفیق خوشبخت ما را در راستای امدادرسانی و با محوریت حاج قاسم سلیمانی در این سرزمین برگزار میکنیم، پیام این اقدام این است که راهبرد جمعیت هلال احمر مبتنی بر امدادگری است.
سلیمانی توضیح داد: ۶۰۰ هزار نفر در دومین جشنواره رفیق خوشبخت ما شرکت کردند و ۵۴ هزار آثر در این جشنواره پذیرفته شده است.
سلیمانی توضیح داد: رهبری اعلام کرده اند که اگر به جمعآوری خاطرات دفاع مقدس روی نیاوریم، دشمن این میدان را از ما خواهد گرفت و این یک خطر است.
دبیر کل جمعیت هلال احمر توضیح داد: هدف جشنواره رفیق خوشبخت ما تولید آثار هنری توسط جوانان هنرمند برای معرفی ابعاد شخصیتی و شخصیتی حاج قاسم سلیمانی در موضوعات مرتبط با اهداف هلال احمر یعنی بشردوستی، خدمات داوطلبانه و مسئولیتپذیری است.
وی ضمن اشاره به اینکه حاج قاسم سلیمانی نماد بشردوستی و نماد امدادگری بود خاطرنشان کرد: برنامههای سال آینده ما برگزاری رویداد بزرگ صلح و امنیت و راه اندازی دبیرخانه صلح و امنیت در دانشگاههای کشور، مراکز امور جوانان و ترویج روحیه گفتگو و تفاهم مبتنی بر کرامت انسانی در جامعه با محوریت شهید حاج قاسم سلیمانی است.
سلیمانی گفت: شاخصترین اقدامات هلالاحمر در جشنواره رفیق خوشبخت ما آزادسازی زندانیان، تجهیز کتابخانه، کمک به بیماران و نیازمندان است.
به گفته این مقام مسئول؛ در اولین سال برگزاری جشنواره رفیق خوشبخت ما ۴۰ هزار اثر هنری ارسال و ۶۰ هزار نفر مشارکت کردند. امسال بیش از ۵۴ هزار اثر هنری به این جشنواره ارسال شده است. مشارکت بیش از ۶۰۰ هزار نفر از اعضا و جوانان در این جشنواره بستری برای ترویج فرهنگ بشردوستی است.
وی ضمن ابزار امیدواری برای تداوم در برگزاری این برنامهها گفت: در تلاش هستیم با سیاست گذاری که اتفاق افتاده رویدادهای بزرگ صلح و امنیت را راه اندازی کنیم. حاج قاسم سلیمانی نماد بزرگ صلح و دوستی بود که در شرایط سخت و دشوار در میدان حضور پیدا میکرد و مشغول خدمات رسانی به مردم مورد ستم قرار گرفته میشد.
استقبال کمنظیر جوانان از جشنواره «رفیق خوشبخت ما»
سعید اوحدی هم در این مراسم گفت: « تعداد آثار رسیده به دبیرخانه دومین جشنواره رفیق خوشبخت ما نسبت به دوره قبلی آن ۳۰ درصد افزایش داشتهاست. این نشاندهنده بصیرتی است که جوانان ما از مکتب شهید سلیمانی آموختهاند.
دستیار ویژه رئیس جمعیت هلال احمر گفت: شهدا برای ما چراغهای هدایت هستند. به خصوص الگوهایی چون سردار شهید قاسم سلیمانی که تمام عمر با برکت خود را صرف خدمت به میهن و ملت کرد.
وی تاکید کرد: اکنون مکتب حاج قاسم، در مقابل سیل خروشان مشکلات و کارشکنیهای دشمن ایستاده است.
انتهای پیام/