کاهش شکاف طبقاتی، لازمه تحقق عدالت اجتماعی است/ آماده سازی نیروی انسانی متخصص برای تدوین سیاستهای اجتماعی
به گزارش گروه جامعه حبیب الله مسعودی فرید در همایش ملی مددکاری اجتماعی و توسعه پایدار که با حضور «محمد زاهدی» مدیر گروه اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی و دبیر علمی همایش، «حسین سلیمی» رئیس دانشگاه و حجت الاسلام «هادی صادقی» معاون فرهنگی قوه قضاییه در محل کانون پرورش فکری کودکان برگزار شد، از فعالیت ۴۸۰ کلینیک مددکاری اجتماعی در سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: سازمانهای مردم نهاد در کنار مددکاران اجتماعی حضور دارند و میتوان بخشی از کارها را در عرصه سیاست گذاری و اجرا به آنها واگذار کرد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از فعالیت مددکاران در سه سطح خرد، میانه و کلان اشاره کرد و گفت: مشارکت در سیاست گذاری، برنامه ریزی و تجزیه و تحلیل را میتوان از سیاستهای اجتماعی در این سطح نام برد.
فرید، مشکلات اجتماعی و اصلاح این ناهنجاریها را در شمار وظایف مددکاران اجتماعی عنوان کرد و افزود: آماده سازی نیروی انسانی متخصص برای تدوین سیاستهای اجتماعی و حل مشکلات از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی از بهره مندی مددکاران اجتماعی در عرصههای سازمانی و مدارس خبر داد و گفت: بایستی حضور این افراد بیشتر از قبل باشد به طوری که طرح «نماد» (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) با حضور این افراد اجرایی میشود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بر ضرورت برقراری عدالت اجتماعی تاکید کرد و یادآور شد: افزایش آسیبهای اجتماعی مهمترین چالش جامعه امروزی است، لذا با ایجاد فرصتهای برابر و یکسان برای همه افراد، میتوان این آسیبها و شکافها را کاهش داد.