سیره حضرت محمد (ص) راه نجات انسان است/دین اسلام همچنان در حال بسط و گسترش است
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره پیامبر اکرم (ص) و نقشی که ایشان ایفا کردند گفت: در نقاطی که ترویج اسلام توسط پیامبر اکرم(ص) آغاز شد تمام کسانی که در ظلم، جهالت و گرفتاری ها بودند راهنمایی شدند، مردم به دین اسلام گرایش پیدا کردند و از وجود مقدس ایشان جهان به طور یکپارچه بهره مند شد و هنوز نیز دین اسلام هر روز رو به گسترش است.
وی درباره روز بیست و هشتم صفر افزود: یکی از روزهای تلخ برای مسلمانان و دین اسلام روز بیست و هشتم صفر است. در این روز متأسفانه عمر مبارک پیامبر اکرم(ص) در سن 63 سالگی به پایان رسید و وجود مقدس ایشان که امید همه جهان اسلام بود از میان رخت بربست. رحلت پبامبر برای مسلمانان باور کردنی نبود و جهان اسلام را در غم و ماتم فرو برد.
این کارشناس علوم قرآنی درباره متفاوت بودن زندگی رسول خدا(ص) نسبت به سایر بندگان اظهار کرد: ایشان شخصیت متفاوت و بی نظیری داشتند و وقایع و ماجراهایی که در زندگی با آن روبه رو بودند در زندگی هیچ بنده دیگری مشاهده نمی شود. اتفاقی که در زمان رحلت پیامبر اکرم(ص) رخ داد، برای هیچ یک از انبیاء در زمان مرگ پیش نیامد. نقل شده است که حضرت فاطمه زهرا (س) در محضر رسول خدا(ص) بودند که کسی درب خانه پیامبر را به صدا در آورد. حضرت فاطمه (س) در را باز کردند و مردی درخواست ملاقات با پیامبر اکرم(س) را کردند. حضرت فاطمه زهرا (س) فرمودند: پدرم حال مناسبی ندارند و نمی توانند با کسی دیدار کنند. مرد تا مرتبه سوم بر در کوبید و اصرار بر دیدار پیامبر اکرم(ص) داشت و دیدار ممکن نبود تا این که در مرتبه سوم پیامبر اکرم(ص) از دخترشان پرسیدند چه کسی در می زند؟ حضرت فاطمه(س) موضوع را برای او تعریف کردند. رسول خدا(س) فرمود: او برادرم عزرائیل است و از کسی اجازه ورود نمی گیرد. اجازه دهید وارد شود. پس از آن عزرائیل برای قبض روح پیامبر اکرم(ص) وارد شد.
حجت الاسلام والمسلمین صابری به محبت پیامبر اسلام(ص) اشاره کرد و افزود: محبت ایشان نسبت به خانواده متفاوت و کم نظیر بود و این ویژگی در خانواده و اهل بیت به شکل دو طرفه وجود داشت. از داستانهایی که در زمان رحلت پیامبر اکرم(ص) در این باره بیان شد این است که حضرت فاطمه(س) بسیار از هجرت پدر ناراحت بود چون ایشان به پیامبر اکرم(ص) علاقه فراوان داشتند و رسول خدا(ص) نیز به دخترشان علاقه بی نظیری داشتند و به دفعات درباره حضرت فاطمه(س) فرمایشات متعددی از ایشان نقل شده است. از جمله "فاطمه پاره تن من است و هر کس فاطمه را خوشحال کند مرا خوشحال کرده و هر کس مرا خوشحال کند خدا را خوشحال کرده است و عبارت "رضایت فاطمه رضایت خدا است." نقل است وقتی عزرائیل برای قبض روح بر پیامبر اکرم(ص) وارد شدند حضرت فاطمه(س) بسیار بی تابی کرده و اظهار ناراحتی می کردند. در این لحظه رسول خدا(ص) به حضرت فاطمه(س) اشاره کرد و جملهای در گوش ایشان فرمودند و ناراحتی دخترشان برطرف شد که برخی گفتهاند بعد از فرموده پیامبر ایشان خندیدند.
وی ادامه داد: بعدها عده ای در این باره از حضرت فاطمه(س) پرسیدند که پیامبر به شما چه فرمودند که ناراحتی شما برطرف شد؟ ایشان فرمودند: پدرم به من مژده داد اولین شخص از خانواده هستم که به او ملحق می شوم و از این بابت خوشحال شدم.
این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: روز رحلت ایشان، روزی سراسر ناراحتی و مصیبت برای اهل بیت پیامبر اکرم(ص) و جامعه اسلامی است. امیدوارم که همه مسلمانان در راهی که پیامبر اکرم(ص) راهنمایی و هدایت کرده است حرکت کنیم و در آن راه ثابت قدم باشیم تا عضو امت واقعی ایشان باشیم زیرا سیره حضرت محمد (ص) راه نجات انسان است.