بررسی طرح «شبکه مشارکت شهروندی» / رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران: مردمیسازی الگویی مفید برای بهبود فرايندهای مديريت شهری است
خبرگزاری میزان - اولین جلسه بررسی کیفی پروژههای عملیاتی حوزههای تخصصی شهرداری تهران در زمینه مردمیسازی مدیریت شهری با حضور محمد علی الفت پور رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران، رضا محمدی مدیرکل هماهنگی، نظارت و پیگیری امور مناطق، عمادالدین سخایی مدیرکل برنامهریزی و امور اقتصادی و نماینده سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی و مديران كل برنامهریزی و توسعه شهری و نمایندگان تخصصی آن ادارات كل برگزار شد.
در ابتدای این جلسه محمد علی الفت پور رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران ضمن تأکید بر ضرورت و اهميت مسئله مردمیسازی از نگاه شهردار تهران، بیان کرد: مردمیسازی يک الگوی جهاني برای بهبود فرايندهای مديريت شهری و حل مسائل است.
وی با بیان اینکه تاكنون در شهرداری انسجامی برای انجام عملياتهای مردمیسازی نداشتيم، گفت: ۴ سطح سیاستگذاری و برنامهریزی، اجرا، ترويج و تبيين و نظارت و ۱۱ ابزار برای مردمیسازی در حوزههای تخصصی شناسايی شده است.
بیشتربخوانید
لغو فروش روزانه طرح ترافیک در تهران تا پایان هفته
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران عنوان کرد: وظيفه ما اين است كه برنامههای راهبردی را پيش پای مردم بگذاريم تا بهعنوان افرادی که نقش اصلی را برعهده دارند، پروژهها را بپذيرند و به سرانجام برسانند.
گفتنی است؛ در این جلسه ۱۱ بند تصویب شد که اهم آن عبارتاند از: تمامی ادارات کل برنامهریزی و توسعه شهری اقدام به بازنگری پروژههای عملیاتی مردمیسازی و ارسال نظرات نهایی به مرکز نوسازی و تحول اداری میکنند.
همچنین ادارات برنامهریزی و توسعه شهری امور شهرسازی و معماری و دفتر برنامهریزی و هماهنگی امور اقتصادی نسبت به معرفی مشاوران دارای صلاحیت و مورد تأیید در حوزه تخصصی خود اقدام میکنند و دفتر برنامهریزی و هماهنگی امور اقتصادی طرح «شبکه مشارکت شهروندی» را به این مرکز ارسال میکند.
تهیه و ارائه سازوکار مشخص جهت تشکیل کارگروه شناسایی املاک شهر تهران و تعیین سازوکار اعطای مشوقهای مادی و معنوی نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.
انتهای پیام/