جعفری: امور قرآنی را از دست تشکلهای موازی رها سازید
خبرگزاری میزان - طبق اعلام خبرگزاری صداوسیما داود جعفری،دبیر جشنواره تلاوتهای مجلسی گفت: فعالیتهای قرآنی راکد مانده است و گویی تمام مدیران از وضعیت فعلی رضایت دارند؛ در مثل نه خانی آمده و نه خانی رفته است.
جعفری ادامه داد: بنده به عنوان معلم و فعال قرآنی چشمانداز خوبی را در این روش متصور نیستم و هر یک از سازمانها و نهادهای قرآنی کشور مسیری جداگانه را برای خود ترسیم کردهاند که همگی در دو اصل برگزاری مسابقات و برگزاری مجالس و محافل با یکدیگر همعقیده هستند.
به گفته وی جلسات، شوراها، دستورات و قوانین موجود هیچ تحولی را رقم نخواهد زد، در حالی که ما در زمانی زندگی میکنیم که شعارها و خروجیهای تشکلهای قرآنی در پایان همان جلسات خاتمه مییابد و راه به جایی نخواهد برد.
دبیرجشنواره تلاوت های مجلسی با درخواست از رئیسجمهور و فراکسیون قرآن و عترت مجلس برای توجه ویژه به فعالیتهای قرآنی کشور، گفت: از ایشان خواهش میکنم که با جدیت بحث اعتبارات و بودجه قرآنی کشور را بررسی و با تحقیق و تفحص وارد آن شوند، چراکه تا زمانی که بودجهای برای قرآن نوشته و سپس کم و زیاد دریافت میشود، همین شرایط است.
جعفری تصریح کرد: از رئیسجمهور در خواست داریم تا با بازنگری مصوبات و لوایح بودجهای تا رسیدن به یک مرکز واحد تصمیمگیری در حوزه قرآن ما را حمایت و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فقط در بخش سیاستگذاری کلان و عدم مداخله در امور اجرایی فعالیت کند و قرآن را به معنی واقعی به مردم بازگرداند و از دست تشکلهای موازی رها سازد.
وی افزود: جشنوارههای قرآنی ـ مردمی فجر به ویژه جشنواره ملی تلاوتهای مجلسی مشتی نمونه خروار هستند، چراکه با برنامهریزی و حمایت مردمی و همچنین با ابزارهای مشارکتی و حاکمیتی و بدون دریافت ریالی به کار خود ادامه میدهند و در پی تحول در امور قرآنی کشور قدم برمیدارند.
دبیر جشنواره تلاوتهای مجلسی تصریح کرد: تصمیمگیری سریع و منطبق بر نیاز مردمی و اجرای بیدرنگ آن از سوی ستادها و مدیران استانی جشنواره و نیز مردمی ساختن روش برگزاری، همگی از محاسن اجرای پروژههای قرآنی مردمی است و قطعاً کسانی که با اینگونه تحرکات مردمی مخالفت میکنند نه از جنس مردم هستند و نه از جنس قرآن و نه شایسته است که امور قرآنی را به آنان محول کنند، چون ولایت و ولایتمداری را متوجه نشدهاند.
انتهای پیام/