گرسنگی، سلاحی که تا پایان ۲۰۱۸، ۵۹۰ هزار کودک را قربانی می‎کند/وخامت اوضاع کودکان یمنی در پی حملات عربستان

21:40 - 20 شهريور 1397
کد خبر: ۴۵۱۵۲۲
بنا به اعلام صندوق حمایت از کودکان، گرسنگی به سلاح جنگی معمول تبدیل شده است؛ تجزیه و تحلیل‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰۰ هزار نوزاد در مناطق جنگی، در صورت عدم درمان سوءتغذیه تا پایان سال جان خود را از دست خواهند داد که این میزان معادل هر دقیقه یک مرگ است.
به گزارش گروه بین الملل ، صندوق حمایت از کودکان (Save the Children) اعلام کرد دو سوم کودکانی که در مناطق جنگی زندگی می‌کنند با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

نشریه گاردین نوشته است که بنا به اعلام صندوق حمایت از کودکان، گرسنگی به سلاح جنگی معمول تبدیل شده است. تجزیه و تحلیل‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰۰ هزار نوزاد در مناطق جنگی، در صورت عدم درمان سوءتغذیه تا پایان سال جان خود را از دست خواهند داد که این میزان معادل هر دقیقه یک مرگ است.
 
 
گرسنگی، سلاحی که تا پایان ۲۰۱۸، ۵۹۰ هزار کودک را خواهد کُشت/

این موسسه خیریه که برآورد‌های خود را براساس داده‌های سازمان ملل انجام می‌دهد، اعلام کرد در سال جاری ۴.۵ میلیون کودک زیر پنج سال در مناطق جنگی با خطر‌های ناشی از گرسنگی مواجهند و به درمان نیاز دارند. این میزان نسبت به سال ۲۰۱۶ افزایشی ۲۰ درصدی داشته است. نکته قابل تامل این است که از هر سه کودک تنها یک کودک به درمان دسترسی دارند و پیش بینی می شود ۵۹۰ هزار کودک جان خود را از دست بدهند.

این اطلاعات پیش از انتشار گزارش سالانه سازمان ملل در مورد امنیت غذایی منتشر شد. گزارش سال گذشته هشدار داد افزایش گرسنگی جهانی که برای نخستین بار در قرن بیستم رخ داده، می‌تواند منجر به جنگ و تغییرات آب و هوایی می‌شود.
 
گرسنگی، سلاحی که تا پایان ۲۰۱۸، ۵۹۰ هزار کودک را خواهد کُشت/وخامت اوضاع کودکان یمنی در پی حملات عربستان
 

کوین واتکینز، مدیر اجرایی صندوق حمایت از کودکان، گفت: «ما شاهد افزایش قابل توجهی در تعداد کودکان در معرض خطر مرگ در اثر مشکلات مربوط به گرسنگی هستیم. استفاده از گرسنگی به عنوان یک سلاح جنگی تبدیل به روندی طبیعی شده که پیامد‌های ویرانگری برای کودکان دارد. از یمن تا سودان جنوبی، ناتوانی در محافظت از کودکان در برابر گرسنگی، آنان را در معرض خطر قرار می‌دهد.»
 
 
گرسنگی، سلاحی که تا پایان ۲۰۱۸، ۵۹۰ هزار کودک را خواهد کُشت/وخامت اوضاع کودکان یمنی در پی حملات عربستان

سودان، افغانستان، یمن و سومالی چهار کشوری هستند که با بیشترین خطر مواجهند. به طور متوسط برنامه‌های غذایی تقریبا یک سوم کمک‌ها را به خود اختصاص می‌دهند که در یمن به دلیل وخامت اوضاع این میزان به ۶۰ درصد می‌رسد، اما همچنان با مشکلات بزرگ تری دست و پنجه نرم می‌کند. ۴۰۰ هزار کودک در این کشور به دلیل جنگ عربستان و ائتلاف سعودی علیه مردم این کشور در خطر سوتغذیه قرار دارند.

تحقیقات قبلی صندوق حمایت از کودکان نشان می‌داد که موارد نقض قاعده حقوق کودکان به دلیل عدم دسترسی به کمک‌های بشردوستانه و حمله به گروه‌های حامی کودکان از ۱۰۱۴ مورد در سال ۲۰۱۶ به ۱۴۶۰ مورد در سال ۲۰۱۷ افزایش یافته است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *