صالحیامیری: داورزنی باید یک دهه دیگر در والیبال بماند/ رقابت با قدرتهای جهانی یعنی پرستیژ و غرور ملی
خبرگزاری میزان - طبق گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، نشست هیات رئیسه فدراسیون والیبال امروز (دوشنبه 21 شهریور) به ریاست محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون برای بررسی عملکرد تیمهای ملی کشورمان برگزار شد.
رئیس سابق کمیته ملی المپیک که مهمان ویژه این نشست بود، اظهار داشت: داورزنی شیخ ماست و در بین 51 رئیس فدراسیون قطعا داورزنی فاصله امتیاز بالایی دارد. والیبال امروز مدیون زحمت این جمع و مدیریت ایشان است.
سیدرضا صالحیامیری تاکید کرد: یکی از بحثهای مستمری که من با داورزنی داشتم و امروز نیز تکرار می کنم. اگر سرمایه گذاری ویژهای روی والیبال داشته باشیم، میتوانیم جمعیتی خیلی بیشتری را به سمت والیبال ببریم که به صلاح ورزش کشور است.
وی تصریح کرد: من از ابتدای اعتقادم این بود که اگر داورزنی مسئولیت و جایگاهش را تغییر ندهد، نه به وزارت برود و نه به کمیته ملی المپیک و حتی به فدراسیونهای دیگری مثل فوتبال و کشتی که همه این ها به ایشون پیشنهاد شده بود، و فقط یک دهه دیگر بر روی والیبال متمرکز شود، من به شما قول می دهم جمعیتی چند میلیونی دیگر به سمت والیبال بیایند.
رئیس سابق کمیته ملی المپیک تاکید کرد: اجتماعی کردن والیبال امروز یک معقوله بسیار مهمی است. در رشته های دیگر نتوانستیم این کار را انجام دهیم ولی در والیبال توانستیم. والیبال استراتژی متفاوتی نسبت به دیگر رشته ها دارد. ما از والیبال در حوزه جهانی انتظار مدال نداریم به رغم اینکه این رشته الان در حال رقابت با قدرت های جهانی است.
وی افزود: تکرار می کنم اگر داورزنی یک دهه دیگر بماند و با همین جدیت کار کند، والیبال را می تواند به رشته اول کشور تبدیل کند و جمعیت میلیونی بیشتری به سمت این رشته ورزشی گرایش پیدا کنند. الان مردم تا سه بامداد پیگیر مسابقات تیم ملی والیبال هستند و این پتانسیل بالای والیبال را نشان می دهد و مخاطبانی هستند که از بین لیگ های اروپایی، والیبال را انتخاب می کنند که این موضوع مهمی است.
صالحی امیری با بیان اینکه اگر نسل جوان را از لیگ های اروپایی به سمت والیبال بیاورد، یعنی والیبال به هدفش رسیده است که به سه مورد نیاز دارد. یک مدیریت، دو زیر ساخت و سه منابع مالی که آقای داورزنی به دلیل نجابتی که دارد هیچگاه مطالبهای نداشته و فشاری به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان وارد نکرده است. اگر سه این معقوله کنار هم بماند، ظرفیت والیبال بینظیر میشود.
رئیس سابق کمیته ملی المپیک با یادآوری این موضوع که وضعیت نشاط اجتماعی خوب نیست، گفت: برای حل این مشکل انتظار از ورزش کشور وجود دارد. اگر در این حوزه نتوانیم تولید نشاط اجتماعی کنیم هر سال بر تعداد جمعیت معتاد و … افزوده میشود.
وی تصریح کرد: کمیته ملی المپیک در پنج سال گذشته حتی یک دقیقه بگومگو نکرده است و همواره در مسیر وفاق گام برداشته است. آقای خسروی وفا که خوشبختانه انسانی فریخته هستند، همین مسیر را دنبال خواهد کرد. مطمئن هستم. باید بدانیم ورزش، بازی نیست. الان هم من اطلاع دارم مسوولان به دنبال کمک به ورزش هستند اما به قدری دغدغه دارند که نمی توانند به ورزش توجه کنند، ما هم انتظار نداریم دغدغه اول دولت ورزش باشد، اما باید هزینه کند. ورزش امروز مناسبات کشورها را تغییر میدهد. ورزش امروز صنعت است، دیپلماسی است.
صالحی امیری گفت: والیبال هر ساله با قدرت های بزرگ دنیا رقابت می کند، این یعنی پرستیژ ملی و یعنی غرور ملی که نه قیمت دارد و نه می شود روی آن عدد گذاشت. شما ببینید والیبال تا الان چقدر غرور ملی تولید کرده است. از این منظر به والیبال نگاه میکنیم نه این که چه کسی در زمین چطور عمل کرده است. تلاش کردیم کار فرهنگی و اجتماعی انجام دهیم تا ورزش را میان مردم بیاوریم و خیلی وقت برای تصویر غرور ملی و تصویر قهرمانی انرژی و وقت گذاشتیم. شخصا به آینده ورزش کشور امیدوار هستم به آینده والیبال بیشتر امیدوارم.
انتهای پیام/