لجبازیهای کودکانه در تکواندوی بانوان؛ مداح و ساعی در نقش بچههای ۷ ساله/ ظرفیت تاریخسازی داشته باشید
مدالهای نقره ناهید کیانی و برنز مبینا نعمتزاده در المپیک پاریس اتفاقی تاریخی برای تکواندوی بانوان بود، اما این دستاوردها به جای ایجاد وفاق و همبستگی در تیم، به تفرقه و دودستگی منجر شد.
از همان زمان، نعمتزاده و کیانی به همراه مهروز ساعی، مربی تیم ملی، در برنامههای مختلف شرکت کردند و این در حالی بود که مینو مداح، سرمربی تیم، به تدریج به فراموشی سپرده شد. این وضعیت به قدری ادامه پیدا کرد که عملاً صفحات مجازی این ۳ نفر یکی شده بود و شرایط طوری پیش میرفت که انگار مداح یک غریبه است!
بدون تعارف شاید هنوز بانوان تکواندوی ایران ظرفیت تاریخسازی در المپیک را نداشتند، چون نوع برخورد آنها نشان میدهد که هیچ چیز سر جای خودش نیست. از کادرفنی تیم تا بازیکنان رفتارهای غیرحرفهای زیادی در این مدت بروز دادهاند. مهروز ساعی میخواهد بیش از حد به برخی بازیکنان نزدیک باشد و در سفرهای خارجی و جشنهای خانوادگی از بازیکن تیمش دعوت میکند تا کنارش باشند و از سوی دیگر مینو مداح قصد دارد ادای یک معلم جدی را دربیاورد که فکر میکند از بالا تا پایین فدراسیون با او مشکل دارند.
در هر صورت سرانجام روز گذشته این زخم کهنه سرباز کرد و مداح نسبت به دودستگی موجود در تیمش اعتراضی با حالت قهر داشت.
این قهر، واکنش مهروز ساعی را نیز به همراه داشت و او اعلام کرد که دیگر حاضر نیست با تیم ملی تکواندو همکاری کند. این وضعیت، تأثیرات منفی شدیدی بر روی تکواندوی بانوان گذاشته است و به نظر میرسد که نیاز به یک تصمیم قاطع و مؤثر از سوی هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو، احساس میشود، چون نوع برخورد مربیان تیم ملی تکواندوی بانوان بیشتر به کودکان ۷ ساله میخورد!
شاید بهتر باشد ساعی به جای کدخدامنشی، به برخورد قاطع بپردازد و هر دو مربی را از تیم کنار بگذارد. هرچند مهر و محبت برادر به خواهر را نمیتوان نادیده گرفت، اما اکنون زمان اتخاذ تصمیمات جدی و مؤثر است.
هادی ساعی، به عنوان یکی از بهترین روسای فدراسیون در چند سال اخیر، میتواند با اتخاذ تصمیمات به موقع در زمینه تیم بانوان، حاشیهها را به طور کلی از تیم خود دور کند. همچنین، این نکته ضروری است که اگر مبینا نعمتزاده و ناهید کیانی نیز کنترل نشوند، ممکن است شاهد بروز برخی حاشیهها از سوی بازیکنان هم باشیم!
انتهای پیام/