"سیگارهای الکترونیکی" وابستگی افراد را بیشتر می کنند
به گزارش گروه بینالملل ، آلگ سالاگی در گفت وگو با خبرنگاران افزود که تحقیقات مرکز سلامت روسیه نشان می دهد که بیش از 80 درصد افرادی که سیگارهای الکترونیکی مصرف کرده اند، پس از ترک آن به مصرف سیگارهای سنتی روی آورده اند.
وی خاطرنشان کرد که سیگارهای الکترونیک کمک زیادی به ترک سیگار نکرده است و در مقابل باعث گسترش مصرف دخانیات سنتی در جامعه شده است.
معاون وزیر بهداشت روسیه ادامه داد که هیچ مدرکی دال بر کاهش مصرف سیگارهای سنتی پس از استفاده از سیگارهای الکترونیکی بدست نیاورده ایم، بنابراین سیگارهای الکترونیکی جایگزین مناسبی برای ترک سیگارهای سنتی نیست.
مصرف سیگارهای الکترونیکی در روسیه رواج گسترده ای یافته است و در اکثر فروشگاه ها یا فرودگاه ها تبلیغات سیگارهای الکترونیکی به چشم می خورد و رهگذران می توانند به رایگان نحوه استعمال یا استفاده از آن را یاد بگیرند.
این مساله در حالی در روسیه رواج یافته است که فروشگاه ها اجازه قراردادن سیگارهای سنتی در مقابل چشم مشتریان را ندارند و پس از درخواست سیگار از سوی مشتری، فروشندگان سیگار مدنظر مشتری را برای عرضه به وی نشان می دهند.
روسیه از جمله کشورهایی است که بیشترین افراد سیگاری را دارد و برای همین، فروش سیگار برای کودکان و جوانان زیر 16 سال جرم محسوب می شود ضمن اینکه مصرف سیگار در اماکن عمومی ممنوع است.
افرادی که به ظاهر بیشتر از 18 سال ندارند تنها با ارایه پاسپورت و اثبات رسیدن به 18 سال تمام می توانند سیگار بخرند.
براساس آخرین اطلاعات سازمان جهانی بهداشت، بیش از 50 درصد از مردان و 25 درصد زنان روس سیگار می کشند و این رقم رو به افزایش است.
براساس آخرین آمار این سازمان، حدود 500 هزار نفر از مردم روسیه هر سال به علت ابتلا به بیماری های ناشی از مصرف سیگار جان خود را از دست می دهند.
انتهای پیام /