غذا را پیش از سفر یا در مقصد به طور کامل طبخ کنید/ پرهیز از مصرف آب‌های غیرمطمئن

0:00 - 14 مرداد 1397
کد خبر: ۴۴۱۷۶۲
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رییس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مسافرین تابستانی لازم است چند نکته بهداشتی مهم را در سفر‌های تابستانی خود در اماکن بین راهی رعایت کنند تا سفری سلامت را پیش رو داشته باشند.

غذا را پیش از سفر یا در مقصد به طور کامل طبخ کنید/ پرهیز از مصرف آب‌های غیرمطمئن

به گزارش خبرنگار گروه جامعه   محراب آقازاده ، اظهار داشت: مهمترین مساله، توجه به منبع آب مصرفی و بر حذر بودن از مصرف آب‌های غیرمطمئن می‌باشد.

وی افزود: بهتر است مردم غذا‌هایی را که با خود در طول سفر به همراه دارند، نیم پز نشده باشندو توصیه می‌شود از همان ابتدا غذا را کامل بپزید یا در مقصد اقدام به پخت آن کنید. غذا‌هایی مثل کتلت و کوکو یا تخم مرغ پخته برای سفر مناسب هستند و غذا‌هایی مثل الویه، کباب کوبیده، کالباس، سوسیس و مواد غذایی آبکی مانند انواع خورشت‌ها بسیار حساس و فساد پذیر هستند.

رییس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت ادامه داد: می‌توان برای حفظ زنجیره سرمایی برای نگهداری مواد غذایی بالقوه خطرناک مانند "موادغذایی با پایه شیر و لبنیات، تخم مرغ، گوشت ماهی و طیور " از یخچال‌های یونولیتی در طول سفر استفاده کرد.

آقازاده در ادامه تصریح کرد: در صورت مجبور شدن به تهیه غذا از رستوران‌های بین راهی به بهداشت محیط رستوران، لباس کار کارکنان و نظافت عمومی مکان توجه کنند.

وی افزود: مردم باید به رنگ گوشت کباب کوبیده عرضه شده توجه کرده و در صورتی که به رنگ قرمز بود از مصرف آن به علت عدم پخت کافی اجتناب کنند.

آقازاده  تصریح کرد: در صورتی که در سفر خود با مشکل عدم رعایت نظافت در اماکن عمومی و بین راهی یا سرویس‌های بهداشتی موجود در اماکن متبرکه، پمپ بنزین‌ها یا نمازخانه‌های بین راهی برخورد داشتند، موارد را با سامانه بهداشت ۱۹۰ که به صورت شبانه روزی در خدمت هموطنان گرامی می‌باشد، اعلام کنند تا در اسرع وقت این مساله توسط کارشناسان بهداشت محیط منطقه رسیدگی شود.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *