آشپزخانه حجاج ایرانی در مدینه +عکس
کار تهیه، طبخ و توزیع غذای مورد نیاز حجاج ایرانی در مدینه منوره بر اساس برنامه غذایی از طریق دو آشپزخانه صورت میگیرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، کار تهیه، طبخ و توزیع غذای مورد نیاز حجاج ایرانی در مدینه منوره بر اساس برنامه غذایی از طریق دو آشپزخانه صورت میگیرد. این آشپزخانهها متشکل از بخشها و سالنهای مختلف از جمله سالنهای طبخ برنج و سوپ، سالن طبخ خورشت، سالنهای مجزا جهت آماده سازی گوشت و مرغ و ماهی، سردخانههای بالا و زیر صفر و امور اداری و رایانه فعالیت خود را از سال ۷۹ همزمان با شروع طرح پخت متمرکز غذای حجاج آغاز کرده است.
منبع: ایرنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *