راه پیشرفت کشور عمل به توصیههای امام(ره) و رهبر معظم انقلاب است
سیدمحمد حسینی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه از آغاز حرکت انقلاب و تظاهرات مردم درسال ۵۶ عدهای همواره آیه یأس میخواندند که مگر ممکن است این حرکتتودههای مردم با دست خالی به نتیجه برسد، اظهار داشت: آنها بعد از گذشت چند ماه که راهپیماییها گستردهتر شد، ادعا میکردند نمیتوان این وضع را ادامه داد.
دبیر کل کانون دانشگاهیان سراسر کشور ادامه داد: بعد از انقلاب که جنگ را بر ملت قهرمان ایران تحمیل کردند در حالی که بعثیها با حمایت ارتجاع عرب و غرب در اراضی و شهرهای ماجولان میدادند، جماعتی با سوء استفاده از آزادی، درت ریبونها و نامههای سرگشاده با ژست مردمدوستی و حفظ منافع ملی سخنسرایی و قلمفرسایی میکردند که یا ایها المسئولان، مردم خسته هستند صلح رابپذیرید.
حسینی خاطرنشان کرد: جالب اینجاست که این جماعت واداده از دور هم دستی بر آتش جنگ و دفاع از ایران عزیز نداشتند، ولی دلاورمردان جبهه ومردم مقاوم راه ایثار، جهاد و شهادت را نستوه و خستگی ناپذیر ادامه دادند و با سربلندی دشمن و حامیانش را سرجایشان نشاندند و به همه مدعیان بزدل و غربزده نشان دادند که تنها با غیرت ومبارزه میتوان ازملت و ملیت و شرف و انسانیت دربرابر گرگهای جهانی دفاع کرد.
دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی تصریح کرد: درحال حاضر نیز کسانی دم از خستگی مردم میزنند، که چرب و نرم دنیا آلودهشان کرده و یا دچار اشتباه محاسباتی شدهاند و نتیجه ادعایشان این است که چراانقلاب کردیم؟ نظام اسلامی چه نتیجه و دستاوردی داشته است؟ ما هم باید یکی از اقمار آمریکا شویم تا همه مشکلات با توجهات خاص شیطان بزرگ حل شود؛ در حالی که وضع دوران ستم شاهی و ژاندارم بودن پهلوی برای کاخ سفید را فراموش نکردهایم که تنها وابستگان به دربار و گروهی خاص از ایرانیها درناز و نعمت و رفاه به سر میبردند و اکثریت که غالبا در روستاها بودند از امکانات اولیه هم بیبهره بودند.
وی تأکید کرد: بسیاری از امکانات مانند جاده آسفالته، برق، آب، امکانات بهداشتی و درمانی بعد از انقلاب به روستاها رفت؛ درآن زمان حتی به بسیاری ازشهرها هم توجه چندانی نمیشد؛ انصافا خدماتی که انقلاب اسلامی علیرغم موانع وچالشهای پیش رو به مردم ارائه کرده در همه حوزهها مثل ارتقاءسطح سواد و گسترش تحصیلات عالیه، سلامتی، بهداشت ودرمان، و رشد قابل ملاحظه همه شاخصهای توسعه به اذعان مجامع جهانی، ونیزاستقال و آزادیهای فردی و اجتماعی، مردم سالاری و نقش آفرینی مردم درشئون مختلف زندگی اجتماعی ممتاز وبیبدیل است.
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اقتدار، موقعیت و جایگاهی که ایران اسلامی هماکنون در سطح منطقه و جهان دارد، غیرقابل انکار است و مقایسه با دوران ذلتبار گذشته «قیاس مع الفارق» است.
حسینی عنوان کرد: البته عدهای از وابستگان به دربار، سلطنت طلبان وضدانقلاب از ابتدا با جمهوری اسلامی مخالف بودند و عدهای از انقلابیون نادم هم بهتدریج به آنها پیوستند و به دلایل مختلف سخن بدخواهان را پژواک دادند که اساسا درشرایط کنونی جهان انقلاب معناومفهومی ندارد و پدیدهای اشتباه و بینتیجه است و ما راهی جز سازش نداریم، سرنوشت محتوم ما این است که تسلیم قدرتها شویم و دست از آرمانها و اهداف متعالی برداریم و نقشی، چون آل سعود و مصر برعهده بگیریم تا کاری به مانداشته باشند!
حسینی تأکید کرد: البته در سالهای اخیر بهخاطر رویکرد خوشبینانه به غرب و حاکم شدن برخی مدیران شیفته و یامرعوب غرب، مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بیشترشده وشتاب رشد کشور کاهش یافته و تنگناهایی برای تودههای مردم به وجودآمده است، اما این مشکلات بخاطر انقلاب و نظام نیست بلکه به دلیل فاصله گرفتن از مدیریت جهادی و افکار انقلابی امام راحل و رهبرحکیم انقلاب است.
دبیر کل کانون دانشگاهیان سراسر کشور گفت: راه پیشرفت کشور عمل به توصیههای امام(ره) و رهبر معظم انقلاب است که مسئولان بایدبا انگیزه، عزم و اراده و مدیریت جهادی شب و روز درخدمت مردم باشند وگرنه با تنبلی، رخوت و اشرافیگری روزبه روز شرایط زندگی مردم دشوارتر میشود.