قیمت ۶ گروه کالایی رشد کرد/ بیشترین تغییر قیمت در گروه میوهها
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، آخرین گزارش بانک مرکزی از قیمت خُرده فروشی مواد خوراکی در هفته منتهی به ۲۸ اردیبهشت ماه حاکی از است که ۶ گروه کالایی با افزایش قیمت، دو گروه کالایی با کاهش قیمت ویک گروه کالایی با ثبات قیمت همراه بوده است.
دراین میان قیمت روغن نباتی با کاهش ۰.۱ درصدی روبرو شد، قیمت قند و شکر ثابت ماند اما نرخ لبنیات ۰.۲ درصد، حبوب ۰.۳ درصد، برنج ۱.۶ درصد، میوههای تازه ۷ درصد، سبزی تازه ۱.۵ درصد، گوشت قرمز ۰.۲ درصد، گوشت مرغ ۱.۳ درصد و چای با رشد ۰.۹ درصدی نسبت به هفته قبل از آن روبرو بوده است.
برنج و حبوب
در گروه برنج در این هفته، قیمت انواع برنج داخلی درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۱.۷ درصد و ۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
همچنین در گروه حبوب قیمت لوبیا چشم بلبلی، نخود و لوبیا ثابت بود و قیمت سایر اقلام بین ۲.۰ تا ۰.۷ درصد رشد پیدا کرد.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد بررسی، در گروه لبنیات بهای پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۳ درصد کاهش داشت و بهـای پنیر غیرپاستوریزه ۱.۱ درصد و شیر پاستوریزه ۰.۶ درصد افزایش داشت.
لازم به ذکر است که بهای تخم مرغ معادل ۲.۵ درصد کاهش پیدا کرد و هز شانه با نرخ ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۸ هزار تومان فروخته شد.
میوهها و سبزیهای تازه
در هفته ذکر شده میادین زیر نظر شهرداری سیب زرد، لیمو شیرین و موز عرضه کمی داشت و از لحاظ قیمتی در گروه میوههای تازه بهای خربزه معادل ۲ درصد کاهش پیدا کرد و سایر اقلام بین ۳.۶ درصد تا ۱۲.۷ درصد افزایش پیدا کرد.
در گروه سبزیهـای تـازه بهـای کـدو سـبز معـادل ۵/۰ درصـد، سیب زمینی ۵/۱ درصد و پیاز ۴/۰ درصد کاهش پیدا کرد ولی قیمت سایر اقلام بین ۵/۰ درصـد تـا ۷/۶ درصـد افـزایش یافت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای قند، شکر و روغننباتی جامد ثابت بـود. قیمـت چـای خـارجی معـادل ۹/۰ درصـد افزایش ولی بهای روغن نباتی مایع ۲/۰ درصد کاهش یافت.
در هفته منتهی به ۲۸ اردیبهشت ماه قیمت قند، شکر و روغن نباتی جامد ثابت بود، بهای روغن نباتی مایع با ۰.۲ درصد کاهش و قیمت چای خارجی با ۰.۹ درصد افزایش همراه شد.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد بررسی بهای گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود، اما قیمت گوشت گوسفند با ۲ درصد و گوشت مرغ با ۱.۳ درصد افزایش همراه شد.