استفاده اندک جوش شیرین در پخت نان سنتی/ لزوم حمایت دولت از صنف نانوایی

10:31 - 12 ارديبهشت 1397
کد خبر: ۴۱۶۲۴۷
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی گفت: تا سال ۱۳۸۵ مصرف مجاز جوش شیرین در نانوایی‌ها برای هر ۱۰۰ کیلو آرد ۱۵۰ گرم جوش شیرین بوده که این مجوز در سال فوق توسط وزارت بهداشت حذف شد و نانوایی‌ها اجازه استفاده از این ماده را در پخت نان ندارند و این درحالی است که هیچ مصوبه علمی برای ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در پخت نان وجود ندارد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *