احتمال ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی کیلویی و پنیر تبریزی/ هشدار نسبت به شیوع بیماری در کلان شهرها

7:27 - 19 فروردين 1397
کد خبر: ۴۰۹۸۸۸
دسته بندی: جامعه ، عمومی
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از شیر های نجوشیده در تولید پنیر تبریزی و بستنی های کیلویی و قیفی دستگاهی، ویریوس تب مالت را به افراد منتقل کرده و منجر به شیوع بیماریدر شهر ها می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *