حذف "گوشت" از رژیم غذایی خطرناک است/ کمبود شدید آهن و ویتامین "ب ۱۲" در میان گیاه خواران
یک متخصص تغذیه در رابطه با حذف "گوشت" از رژیمهای غذایی هشدار داد.
خبرگزاری میزان -
مهناز بهبودی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: افراد باید بدانند حذف گوشت سفید و قرمز از رژیمهای غذایی شان میتواند منجر به فقر شدید غذایی شود به همین خاطر این اقدام بدون مشورت با پزشک خطرناک است.
وی افزود: افرادی که اقدام به گیاه خواری میکنند در بلند مدت دچار مشکلاتی شده که جبران این مشکلات دشوار خواهد بود.
این متخصص تغذیه با تاکید بر لزوم مصرف قرصهای آهن از سوی کسانی که اقدام به حذف انواع محصولات حیوانی کرده اند خاطرنشان کرد: افرادی که گوشت را از رژیم غذایی خود حذف کرده و سایر محصولات حیوانی را نیز مصرف نمیکنند باید حتما مکملهای آهن را مصرف کرده و این تجویز و مقدار آن نیز باید از سوی پزشک تعیین شود.
بهبودی در خصوص بهترین جایگزینهای گوشت اظهارکرد: اگر افراد به هیچ وجه تمایلی به مصرف گوشت ندارند باید حتما مصرف حبوبات، آجیل، گندم و جو را در رژیم غذایی خود بگنجانند.
وی در رابطه با کمبود شدید ویتامین "ب ۱۲" در میان افرادی که از مصرف محصولات گیاهی خودداری میکنند تصریح کرد: افرادی که محصولات گیاهی را از وعدههای روزانه خود حذف کرده اند باید علاوه بر مصرف قرصهای آهن، ویتامین "ب ۱۲" نیز مصرف کنند، زیرا بدن آنها با فقر شدید این ویتامین مواجه میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *