شکر را چاشنی غذا کنید
دقت کردهاید غذاهای قهوهای خوشمزهتر هستند؛ بهترین راه برای اینکه مواد غذایی قهوهای شوند این است که مقداری شکر بر روی آنها بپاشید.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، دقت کردهاید غذاهای قهوهای خوشمزهتر هستند.
بهترین راه برای اینکه مواد غذایی قهوهای شوند این است که مقداری شکر بر روی آنها بپاشید. اگر مرغ، ماهی و یا کوکوسبزی درست میکنید، میتوانید شکرپاش را برداشته و اندکی شکر روی آنها بپاشید تا غذایتان خوشطعمتر شود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *