ادویهجات و سبزیجات خشک را در روغن سرخ کنید
برای اینکه طعم ادویهجات و سبزیجات خشک در غذایتان بیشتر به چشم بیاید، بهتر است که آنها را به مدت یک یا دو دقیقه در کره یا روغن سرخ کنید.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، برای اینکه طعم ادویهجات و سبزیجات خشک در غذایتان بیشتر به چشم بیاید، بهتر است که آنها را به مدت یک یا دو دقیقه در کره یا روغن سرخ کنید و سپس مواد غذایی دیگر را به آن اضافه کنید. اگر در دستور پخت غذایتان پیاز سرخ کرده وجود داشت، ادویه را وقتی داخل ماهیتابه بریزید که سبزیجات تقریباً پخته شدهاند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *