کمی اومامی به غذا بزنید
اومامی واژهای ژاپنی است به معنی «طعم خوش لذت بخش». این مزه در سس سویا و ماهی کولی یافت میشود و حاوی مقادیر بالایی اسید نمک گلوتامیک است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، اومامی واژهای ژاپنی است به معنی «طعم خوش لذت بخش». این مزه در سس سویا و ماهی کولی یافت میشود و حاوی مقادیر بالایی اسید نمک گلوتامیک است.
استفاده از این مواد غذا را خوشطعم میکند. یک یا دو قاشق چایخوری سس سویا به همراه سبزیجات در سوپ یا خورشت بریزید تا متوجه شوید که از چه صحبت میکنیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *