تحقق اهداف "ایران و پاکستان" در راستای اتحاد دو کشور می باشد
به گزارش سرویس بین الملل ، در مقاله این تحلیلگر پاکستانی آمده است: گسترش روابط بین هند و رژیم صهیونیستی که به سمت روابطه راهبردی پیش می رود بر معادلات سیاسی منطقه و کشورهای اسلامی از جمله پاکستان ، ایران ، افغانستان و کشورهای آسیای میانه و خاورمیانه تاثیری عمیق خواهد گذاشت.
بسیاری از کشورهای اسلامی اتحاد به وجود آمده بین رژیم صهیونیستی ، آمریکا و هند را برای منافع کشورهای اسلامی در منطقه به ویژه پاکستان و جمهوری اسلامی ایران نامیمون می نامند و بدون شک سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی و هیات 130 نفره وی به هند تحولی نامبارک برای منطقه به شمار می آید.
مقاله نگار در ادامه با بیان اینکه اتحاد بین هند و رژیم صهیونیستی در راستای ضد منافع ملی پاکستان و جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته، می افزاید: رژیم صهیونیستی 9 توافق نامه دفاعی با هند امضاء کرد که براساس آن این رژیم برای برهم زدن معادلات دفاعی و بازدارنده در منطقه سیستم های ضدموشکی به هند خواهد فروخت.
یک تفاهم نامه برای همکاریهای مقابله با حملات سایبری و یک تفاهم نامه دیگر نیز برای همکاری در امور انرژی نفت و گاز بین دو طرف به امضاء رسید.
ترانزیت هوایی، صنعت فیلم، دارو و امور پزشکی، هوانوردی و هوافضا و سرمایه گذاری از جمله توافق نامه ها و تفاهم نامه هایی است که در سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به هند بین مقامات دو طرف به امضاء رسید.
روزنامه آبزرور در ادامه نوشت: این دوستی ها در منطقه زمانی اتفاق می افتد که دشمنی اشکار و پنهان رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی ایران بر کسی پوشیده نیست. این رژیم همچنین از پاکستان دل خوشی ندارد. ایران تنها کشوری است که بدون هیچ چشم داشتی از قیام مردم فلسطین علیه رژیم صهیونیستی حمایت می کند.پاکستان نیز به شدت متعهد به حمایت از منافع مردم فلسطین است.
به نوشته این مقاله ، ایران همیشه علیه منافع رژیم صهیونیستی در منطقه فعالیت کرده و می کند و این درحالی است که دستیابی پاکستان به بمب اتمی خاری در چشم رژیم صهیونیستی است.
زاهدحسین کرانی مقاله نگار پاکستانی در ادامه ضمن اشاره به شباهت موضوع کشمیر و فلسطین در منطقه می نویسد: آمریکا عامل اصلی دوستی بین رژیم صهیونیستی متجاوز و دولت هند رادیکال است زیرا که ماهیت هر دو رژیم به یکدیگر شباهت دارد. رژیم صهیونیستی مردم مظلوم مسلمان فلسطین را از خانه های خود رانده و بر سرزمین آنها مسلط شده است از طرفی دیگر دولت رادیکال هند نیز برای تسلط بر سرزمین کشمیر، قیام مردم مسلمان ان منطقه را سرکوب می کند.
نویسنده مقاله در ادامه آورده است: در قرن حاضر دیگر بر هیچ کس سیاست های متناقض و ضد اسلامی آمریکا پوشیده نیست. آمریکا درصدد ضربه زدن به منافع مشترک کشورهای اسلامی در خاورمیانه، جنوب آسیا، آسیای میانه و غرب آسیاست به همین دلیل است که کاخ سفید از دوستی بین رژیم صهیونیستی و هند استقبال می کند.
دوستی بین صهیونیست جهانی و دولت رادیکال هند در راستای ناکام گذاری طرح دالان اقتصادی چین و پاکستان نیز هست بنابراین آنها با هر نوع پروژه اقتصادی و تجاری که به توسعه جوامع اسلامی منجر شود به شدت مخالفند.
روزنامه آبزرور در ادامه نوشت: رضا ربانی رئیس مجلس سنای پاکستان در دیدار اخیر با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران که به اسلام آباد سفر کرده بود گفت تصمیم دونالد ترامپ برای انتقال سفارت این کشور از تل آویو به بیت المقدس باعث نزدیکی روابط بین تهران و اسلام آباد شده است.
مواضع رضا ربانی سیاستمدار باتجریه پاکستانی که تحولات منطقه را از نزدیک با دقت دنبال می کند می تواند زمینه را برای گسترش روابط بین دو کشور همسایه و مسلمان فراهم سازد.
زاهدحسین کرانی در ادامه مقاله خود با اشاره به سنگ اندازی ترامپ در مسیر برجام معتقد است: آمریکا که از سوی دونالد ترامپ اداره می شود برای منزوی کردن ایران درنظر دارد تا تغییراتی در برجام به وجود آورد اما از سوی دیگر مشاهده می کنیم که کشورهای فرانسه ، آلمان، انگلیس و روسیه با هر نوع تغییر در برجام مخالفت می کنند و معتقدند که ایران نه تنها به برجام بلکه به روح برجام نیز عمل می کند. موضع غیرانعطاف ناپذیری که نشانه انزوای کاخ سفید در جهان است.
نویسنده مقاله در ادامه می نویسد: سیاست ترامپ علیه ایران و پاکستان یکسان است. رئیس جمهوری آمریکا ضمن اینکه پاکستان را به حمایت از تروریسم متهم می کند از اسلام آباد می خواهد تا اقدامات بیشتری انجام دهد.
ترامپ اخیرا در بیانیه بی شرمانه خود پاکستان را به تقلب و فریب آمریکا متهم کرده است. این سخنان باعث شده تا مقامات پاکستان به شدت به آن واکنش نشان دهند.