چه ماده غذایی خطر سرطان روده را کاهش می‌دهد؟

13:03 - 09 دی 1396
کد خبر: ۳۸۲۰۱۷
نتیجه سال‌ها بررسی نشان داده است، افزایش مصرف فیبر به طور روزانه می‌تواند به میزان قابل توجهی خطر سرطان روده را کاهش دهد.

چه ماده غذایی خطر سرطان روده را کاهش می‌دهد؟به گزارش گروه فضای مجازی ،نتیجه سال‌ها بررسی نشان داده است، افزایش مصرف فیبر به طور روزانه می‌تواند به میزان قابل توجهی خطر سرطان روده را کاهش دهد.

بر اساس دیگر مطالعاتی که در زمینه مصرف فیبر صورت گرفته است، این ماده غذایی در کاهش بروز دیابت نیز نقش پر رنگی دارد.

به گفته کارشناسان بهداشتی، فیبرها در مقابل هضم در بدن مقاوم هستند، اما به راحتی توسط باکتری‌های روده مصرف می‌شوند.

گانار هنسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه گوتنبرگ سوئد، در این باره می‌گوید: «رژیم غذایی فاقد فیبر موجب تغییر ترکیب باکتریایی و متابولیسم باکتری‌ها می‌شود و در عوض با ایجاد نقایصی در لایه مخاطی درونی به باکتری‌ها اجازه نفوذ در روده را می‌دهد؛ این وضعیت با بروز التهاب و در نهایت بیماری متابولیک همراه است».

محققان باور دارند، گلابی، سیب، موز، آوکادو، کلم بروکلی، اسفناج، کشمش، انواع لوبیا، حبوبات، مغزها و غلات کامل برخی از مواد غذایی گیاهی حاوی فیبر هستند.

 

 

منبع:فارس

 

 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *