جنبش فتح تهدیدهای دولت آمریکا را باج گیری از اعضای سازمان ملل خواند
به گزارش گروه بینالملل ، سخنگوی جنبش آزادی بخش میهنی فلسطین چهارشنبه شب در بیانیه ای ضمن محکوم کردن تهدید دولت آمریکا در قطع کمک های مالی به کشورهایی که به قطعنامه مجمع عمومی در مورد قدس رای مثبت دهند، تاکید کرد: این تهدیدات باجگیری از کشورها و نقض آشکار حاکمیت ارضی آنهاست.
به گزارش تارنمای روزنامه القدس العربی، «اسامه القواسمی» در این بیانیه تصرح کرد: اعضای سازمان ملل متحد دارای استقلال رای، حامی قانون، مبانی و ارزش های بین المللی هستند، اصولی که این سازمان بر مبنای آن شکل گرفته است.
وی با ابراز امیدواری از این که کشورهای جهان تهدید آمریکا را نخواهند پذیرفت و همچنان با ارزش ها و مبانی بین المللی هماهنگ خواهند بود تاکید کرد، کشورها، باجگیری و سوء استفاده آمریکا و رژیم صهیونیستی را نخواهند پذیرفت، رژیم هایی که می خواهند سازمان ها و قوانین جهانی را حذف و قوانین جنگل را جایگزین آن کنند.
القواسمی هفته گذشته نیز گفته بود: تصمیم ترامپ غیر قابل قبول است و هرگونه تغییر در وضعیت قدس که به تایید قوانین بین المللی رسیده است نشان می دهد که این شهر به فلسطینی ها تعلق دارد.
دولت آمریکا اخیرا تهدید کرده است که کمکهای مالی خود به کشورهایی را که به قطعنامه پیشنهادی روز پنجشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد رای مثبت دهند، قطع خواهد کرد.
این قطعنامه علیه اقدام اخیر واشنگتن در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی صادر خواهد شد.
در همین حال، شورای امنیت سازمان ملل دوشنبه شب گذشته (27 آذرماه 96) قطعنامه پیشنهادی مصر را در مخالفت با تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا به قدس شرقی به رای گذاشت و با 14 رای از 15 عضو شورای امنیت به آن رای مثبت دادند.
آمریکا که تاکنون 43 بار، قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی وتو کرده است، این بار نیز به این قطعنامه رای منفی داد.
فردا (پنجشنبه) نیز قطعنامه مشابهی در محکومیت اقدام اخیر دولت آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل به رای گذاشته خواهد شد.
قطعنامههای مجمع عمومی، برخلاف اسناد شورای امنیت، ماهیت غیر الزامآور دارند.
«دونالد ترامپ» 15 آذرماه 96 تصمیم خود را برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و شروع روند انتقال سفارت امریکا به این شهر اعلام کرد.
تحلیلگران سیاسی، این اقدام را خط بطلانی بر طرح احتمالی سازش و نقض اساسی حقوق مردم فلسطین می دانند.