با چه مواد غذایی میتوان از برور سرطان پیشگیری کرد؟
محرابیان با بیان اینکه انواع توت فرنگی، توت سیاه، تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید میشوند و رادیکالهای آزاد نامیده میشوند را خنثی کنند افزود: این رادیکالها میتوانند به سلولهای بدن صدمه بزنند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، عباسعلی محرابیان فوق تخصص گوارش در خصوص رژیم مناسب برای پیشگیری از بروز سرطان گفت: رژیم غذایی ضد سرطان روش مهمی در جهت کاستن از خطر ابتلای به سرطان است که میتوان با استفاده روزمره از این مواد تا حدودی از خطر ایجاد سرطان کاست.
وی ادامه داد: انجمن سرطان امریکا بطور مثال مصرف روزانه پنج نوبت سبزی و میوه و مصرف مقادیر متناسب مواد غذایی دیگر را که بتواند وزن مناسب را حفظ کند توصیه میکند. از طرف دیگر محققین برخی مواد را در جهت پیشگیری از سرطان موثر میدانند.
این متخصص گوارش در خصوص مصرف سیر و کاهش بروز سرطان گفت: مطالعاتی نشان داده است که افرادی که بیشتر سیر میخورند کمتر دچار انواع مختلف سرطان میشوند خصوصا در دستگاه گوارش (مری-معده و روده بزرگ).
وی گفت: بنظر میرسد مواد موجود در آن از فعالیت و اثر مواد دیگر ایجاد کننده سرطان جلوگیری میکند. معلوم نیست چه مقدار از این ماده باید استفاده شود، ولی بنظر میرسد که یکعدد سیر در روز کافی باشد.
محرابیان با بیان اینکه انواع توت فرنگی، توت سیاه، تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید میشوند و رادیکالهای آزاد نامیده میشوند را خنثی کنند افزود: این رادیکالها میتوانند به سلولهای بدن صدمه بزنند.
وی در پایان گفت: مواد موجود در این میوهها همچنین از رشد و انتشار سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند. پس اگر میخواهید از فواید این میوهها در پیشگیری و ممانعت از پیشرفت سرطان استفاده کنید رورانه یک مشت پر از آنها میل کنید.
وی ادامه داد: انجمن سرطان امریکا بطور مثال مصرف روزانه پنج نوبت سبزی و میوه و مصرف مقادیر متناسب مواد غذایی دیگر را که بتواند وزن مناسب را حفظ کند توصیه میکند. از طرف دیگر محققین برخی مواد را در جهت پیشگیری از سرطان موثر میدانند.
این متخصص گوارش در خصوص مصرف سیر و کاهش بروز سرطان گفت: مطالعاتی نشان داده است که افرادی که بیشتر سیر میخورند کمتر دچار انواع مختلف سرطان میشوند خصوصا در دستگاه گوارش (مری-معده و روده بزرگ).
وی گفت: بنظر میرسد مواد موجود در آن از فعالیت و اثر مواد دیگر ایجاد کننده سرطان جلوگیری میکند. معلوم نیست چه مقدار از این ماده باید استفاده شود، ولی بنظر میرسد که یکعدد سیر در روز کافی باشد.
محرابیان با بیان اینکه انواع توت فرنگی، توت سیاه، تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایندهای داخل بدن تولید میشوند و رادیکالهای آزاد نامیده میشوند را خنثی کنند افزود: این رادیکالها میتوانند به سلولهای بدن صدمه بزنند.
وی در پایان گفت: مواد موجود در این میوهها همچنین از رشد و انتشار سلولهای سرطانی جلوگیری میکنند. پس اگر میخواهید از فواید این میوهها در پیشگیری و ممانعت از پیشرفت سرطان استفاده کنید رورانه یک مشت پر از آنها میل کنید.
منبع:فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *