با چه مواد غذایی می‌توان از برور سرطان پیشگیری کرد؟

12:09 - 17 آذر 1396
کد خبر: ۳۷۴۸۵۷
محرابیان با بیان اینکه انواع توت فرنگی، توت سیاه، تمشک حاوی موادی هستند (انتی اکسیدان) که قادرند موادی را که در فرایند‌های داخل بدن تولید می‌شوند و رادیکال‌های آزاد نامیده می‌شوند را خنثی کنند افزود: این رادیکال‌ها می‌توانند به سلول‌های بدن صدمه بزنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *