قارچ بخورید تا پیر نشوید
محققان می گویند قارچ حاوی مقدار زیادی از دو آنتی اکسیدان به نام های گلوتاتیون و ارگوتیونین است که مصرف آنها می تواند به جلوگیری از پیرشدن انسان کمک شایانی کند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، یک نکته خوشحال کننده در مورد این کشف علمی آن است که حتی پختن قارچ در دمای بالا نیز موجب نمی شود که اثرات مثبت آنتی اکسیدان های یاد شده بر سلامتی از بین برود.
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی بسیار مفید هستند که از آسیب دیدن و پیرشدن سلول های بدن جلوگیری کرده و برای مقابله با بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و آلزایمر مفید هستند.
پژوهشگران مرکز PENN در پنسیلوانیا بر این باورند که قارچ به علت این ویژگی خود باید به یک منبع تغذیه ای مهم در رژیم غذایی افراد مبدل شود. زیرا در کمتر ماده غذایی شاهد حضور میزان بالایی از این دو آنتی اکسیدان در کنار یکدیگر هستیم.
این گروه تحقیقاتی با بررسی ۱۳ نوع مختلف از قارچ ها به این نتیجه رسیده اند که همه آنها حاوی دو آنتی اکسیدان یادشده بوده اند و در میان گونه های مختلف قارچ ها، قارچ Porcini از بیشترین میزان آنتی اکسیدان های یادشده برخوردار بوده است.
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی بسیار مفید هستند که از آسیب دیدن و پیرشدن سلول های بدن جلوگیری کرده و برای مقابله با بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و آلزایمر مفید هستند.
پژوهشگران مرکز PENN در پنسیلوانیا بر این باورند که قارچ به علت این ویژگی خود باید به یک منبع تغذیه ای مهم در رژیم غذایی افراد مبدل شود. زیرا در کمتر ماده غذایی شاهد حضور میزان بالایی از این دو آنتی اکسیدان در کنار یکدیگر هستیم.
این گروه تحقیقاتی با بررسی ۱۳ نوع مختلف از قارچ ها به این نتیجه رسیده اند که همه آنها حاوی دو آنتی اکسیدان یادشده بوده اند و در میان گونه های مختلف قارچ ها، قارچ Porcini از بیشترین میزان آنتی اکسیدان های یادشده برخوردار بوده است.
منبع:مهر
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *